Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
A masz: post nr 1230 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Zdjęcia... YAY
Super chłopaki się prezentują, a Alfie ma chyba super fryzjera bo fryz pierwsza klasa (on tak ma na co dzień, czy specjalnie do sesji zdjęciowej
)
Czekamy na c.d. To pisałam ja... balbinkowo

Super chłopaki się prezentują, a Alfie ma chyba super fryzjera bo fryz pierwsza klasa (on tak ma na co dzień, czy specjalnie do sesji zdjęciowej

Wiec BALBINKOWO Alf ma ciekawsza fryzurke na codzien (bez mojej stylizacji) jak zarzuci grzywa (ktora obcielambalbinkowo pisze:Zdjęcia... YAY![]()
Super chłopaki się prezentują, a Alfie ma chyba super fryzjera bo fryz pierwsza klasa (on tak ma na co dzień, czy specjalnie do sesji zdjęciowej)

Ale nawet wczoraj jak sie tak otrzasnal to mial ciekawa fryzurke na jeza a nie irokeza jak mu zrobilam do zdjecia. No ale pieknemu we wszystkim do twarzy

Piękne podsumowanieANYA pisze:Alf ma ciekawsza fryzurke na codzien (bez mojej stylizacji) jak zarzuci grzywa (ktora obcielam)
Ale nawet wczoraj jak sie tak otrzasnal to mial ciekawa fryzurke na jeza a nie irokeza jak mu zrobilam do zdjecia. No ale pieknemu we wszystkim do twarzy

Wymiziać chłopaków proszę od ciotki

Swinie wymiziane, Ryan mnie nawet za to ugryzl w palec
Nastepnym razem Balbinkowo sama sobie ich wymiziaj
Jade do siostry po trawe, bo mamy piakna pogode (tzn jak na Szkocje)

Jade do siostry po trawe, bo mamy piakna pogode (tzn jak na Szkocje)
ciekawa jestem czy jakieś służby antynarkotykowe śledzą to forumANYA pisze: Jade do siostry po trawe

Haha, dokładnie o tym sobie pomyślałam 

Tylko tutaj moge wprost napisac: ide na trawke do siostry
ale zdziwilabym sie jak do drzwi zapukalyby gliny:
Pania poprosimy z nami na komisariat. Prosze dmuchnac zeby sprawdzic ilosc narkotykow w organizmie

Pania poprosimy z nami na komisariat. Prosze dmuchnac zeby sprawdzic ilosc narkotykow w organizmie