Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Assia_B

Re: Harvistek i spółka/Mufiś w obiektywie!

Post autor: Assia_B »

Niby jest taka opcja, ale nie chcę wydać pieniędzy, które mam na wyjazd... Pojedziemy w maju, czerwcu :-) Chorwacja nie ucieknie, choć trochę przykro....
Wy jedźcie i bawcie się dobrze! Należy się :)
Harvejowa

Re: Harvistek i spółka/Mufiś w obiektywie!

Post autor: Harvejowa »

:D ja się ucieszę w tym roku spacerem po polskiej plaży nawet jak będzie zimno :p
Jestem tak stęskniona za Norbertem , wakacjami i w ogóle wszystkim, że cieszę się głupotkami :D
Harvejowa

Re: Harvistek i spółka/W NAPIĘCIU:)

Głupotą jest, że sprawdzają poziom żelaza ale omijają ferrytynę, bo to zbyt drogie badanie - a jedyny wskaźnik rzeczywistego poziomu żelaza w zapasie. Kiedyś zrobiłam sobie ferrytynę prywatnie to lekarz był w szoku, że mam tak niskie zapasy i miałam 3 miesiące kuracji :)
Assia_B

Eh... Te braki w żelazie...
Kiedy wracasz?
Harvejowa

16 września :D 20 września jadę nad morze i 27 znów wracam do Kato :D
Assia_B

Super, jak już nacieszysz się maluchami to musisz do nas wpaść w końcu, a raczej musicie :-)
Co u świnek? Jakie wieści z domu?
Harvejowa

Podobno tylko dzięki nim mój luby nie czuje się całkiem samotny ;p Witają go piskiem codziennie, bo przecież jak wszedł do domu, to powinien zacząć od dania im smakołyków ;p Wiem, że są zdrowe i kochane :D No i Demolka znów ucieka... no wybitnie nie udało nam się jej wychować... cóż... z dziećmi tak już bywa... będę jej robić remont w klatce ! jeszcze nie wiem jaki ale czas najwyższy podziałać !
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Harvistek i spółka/Październik pod znakiem zmian

Post autor: dortezka »

już nie możemy się doczekać zdjęć po Twoim powrocie :)
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Harvejowa

I bardzo dobrze :D Bo ja też już się nie mogę doczekać ;p
Jeszcze tylko 2,5 dnia w pracy ;p Postaram się już nigdy więcej nie zostawiać mojej "rodzinki" na tak długo :)
Dobrze było spędzić wakacje z rodzicami ale zawsze czegoś brakuje :)
Harvejowa

I znów tysiące plusów i minusów... wczoraj siostra przyjechała z Włoch na 3 tygodnie...ja dziś wyjeżdżam...Widok taty będącego wczoraj i rano na granicy płaczu i myśl o mamie, której już nie pomogę w pracy...
Ech...błogosławieństwem i przekleństwem zarazem jest czuć, że posiada się dwa domy...oba, w których ktoś kocha, czeka i oba w których życie jak tak różne...
Tak się chciało dorosłości a teraz ciężko wytłumaczyć dlaczego nie zostanę dzień dłużej....
Co by dał jeden dzień... lepiej pożegnać się w zgodzie i uśmiechu...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”