Zuzia [*], Fruzia i Matylda w Krakowie -Adopcja wstrzymana
Moderator: silje
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- etycja
- Kontakt:
Re: Zuzia, Fruzia i Matylda w Krakowie
Lalala, piszę sama do siebie ale co tam. Podbijam dziewczyny, choć nadziei na kochający dom (prócz mojego) już niewiele pozostało. Panny wiekowe, ale kochane łobuziaki
Nie piszesz sama do siebie! Dobrze, że dziewczyny mają ciebie, na pewno źle im nie jest!
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
A jak zdrowie panienek?
E: A udałoby im się zrobić w trójkę zdjęcie? Mogłabym na facebooku SPŚM je rozreklamować trochę
E: A udałoby im się zrobić w trójkę zdjęcie? Mogłabym na facebooku SPŚM je rozreklamować trochę
- etycja
- Kontakt:
Zdjęcia zrobiłam dziś na szybko, oczywiście spróbuję coś ładnego zrobić i podeślę nawet na pw żeby szybciej było. Muszę tylko znaleźć odrobinę czasu na sesję dziewczyn.
- etycja
- Kontakt:
U mnie na fanpagu były wrzucone. Zaczynam się zastanawiać nad zasadnością ogłaszania gdziekolwiek. Nie wiem czy gdzieś jest jakieś niedomówienie, czy brak info czy jednak ludzie reagują bardziej na zdjęcia niż na opisy, znowu maila dostałam w sprawie adopcji... jednej świnki
no wierze, meczace to jest.
Tak jakby kazdemu z osobna trzeba bylo tlumaczyc ze swinek jest 3, slownie trzy, i razem ( z duzych liter najlepiej) szukaja domu.
Wspaniala trojka.
moze tak je nazwac? zeby od razu bylo wiadomo ze nie osobno ale Razem razem i razem...
no wierze.
Tak jakby kazdemu z osobna trzeba bylo tlumaczyc ze swinek jest 3, slownie trzy, i razem ( z duzych liter najlepiej) szukaja domu.
Wspaniala trojka.
moze tak je nazwac? zeby od razu bylo wiadomo ze nie osobno ale Razem razem i razem...
no wierze.
- etycja
- Kontakt:
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
A ja Etycjo myślę, że one zostaną u Ciebie, bo tu jest ich dom. Nigdzie nie będzie im lepiej, taka jest prawda. No i starych drzew się nie przesadza Świnki niestety nie żyją tyle ile byśmy chcieli. Owszem są wyjątki, ale to wciąż wyjątki. Często takie zmiany źle się kończą dla zwierzaka.
Trzymam kciuki, żeby małe zostały w najlepszym dla nich domku, czyli z Tobą
Trzymam kciuki, żeby małe zostały w najlepszym dla nich domku, czyli z Tobą