Ulica Śledzionkowa czyli świńskie perypetie w Błękitnym Domu

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Śledziony

Post autor: Cynthia »

Niech pakuje, żeby miał być 15 to jak się zdecyduję, to biorę
Merinka to mama mojej Ginger, a Suzette jej towarzyszka, wyadoptowane lata temu do Wawy, potem wróciły i trafiły pod Kraków, a teraz razem z Gydą i Siggy wracają - na G&S mam dobry DS, ale Merinka ma ponad 4 lata, bliżej nawet 5, Suzette ponad 4... I co znowu tułaczka?
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Co to są budziorki? :szczerbaty:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Biedne dziewczyny.. :( Odszukałam ich wątek. Cynthio jesteś wielka :ok: Pewnie klatka by się z powrotem przydała :think:
Anula pisze:Co to są budziorki? :szczerbaty:
Hahaha, moja mama tak zdrabnia te budki do leżenia :lol:
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Jaki zaniedbany wątek :shock: . Naszukałam się :tired:
Piszę, bo chciałam się przyznać do sklerozy. Właśnie przeszukiwałam swoją pocztę i znalazłam wiadomość od Ciebie, zdziwiona otworzyłam i ... :redface: Ty chciałaś adoptować Mleczka i Dymka. Teraz żałuję, że wysłałam ich do Poznania, bo wprawdzie mają tam dobrze, ale wiadomości o nich mam rzadko i nie na forum. Boże, wcale nie skojarzyłam, że Ty to Ty. Wybacz.
anmitsu

Pulpecja pisze:Jaki zaniedbany wątek :shock: . Naszukałam się :tired:
Piszę, bo chciałam się przyznać do sklerozy. Właśnie przeszukiwałam swoją pocztę i znalazłam wiadomość od Ciebie, zdziwiona otworzyłam i ... :redface: Ty chciałaś adoptować Mleczka i Dymka. Teraz żałuję, że wysłałam ich do Poznania, bo wprawdzie mają tam dobrze, ale wiadomości o nich mam rzadko i nie na forum. Boże, wcale nie skojarzyłam, że Ty to Ty. Wybacz.
Tak to byłam ja, we własnej osobie : D To było tak, że przed przeprowadzką z bloku do domu szukałam świnek, żeby się stado powiększyło adekwatnie do miejsca w domu. Ale zanim się zdążyłam przeprowadzić to oni za ten czas pojechali. Potem jak już byłam po przeprowadzce to myślałam o innych świnkach, ale w okolicy nie było, Grobcio i Half poszli do Monsterki. I tak powstał pomysł żeby się wziąć za DT! Więc Pulpecjo, przyczyniłaś się do mojej decyzji o tymczasowaniu : D Justynuszek przybyła na wpa, a pare dni później Cynthia już dzwoniła że jadą Skrzaty z Radomia.
Wątek zaniedbany bo dużo pracy z tymczasami i rodzinne sprawy też się nagle pogmatwały.. Timon miał badania krwi- bz, wkleję wynik. Boby bez pasożytów. Co mu jest, dalej nie wiem. Ma areszt klatkowy? już tydzień, żeby nie widzieć Grobelki i przytył do 890g. Śledzion jak zwykle przez kogoś cierpi :lol: Skrzaty biegały z Czesiem ostatnio- obyło się bez ran :szczerbaty: I jestem w trakcie remontu tego świnkowego pokoju.
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Chyba najwyższy czas przedstawić tutaj oficjalnie nowych lokatorów :D
anthracite

Post autor: anthracite »

Właśnie! Czekamy na resztę stada. :meeting:
anmitsu

Anula pisze:Chyba najwyższy czas przedstawić tutaj oficjalnie nowych lokatorów :D
Właśnie zastanawiam się czy wkleić ich tutaj czy kontynuować wątki w uratowanych :think:
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Ja proponuję wszystko w jednym miejscu ;) Ale Ci zazdroszczę...11 świń :roll:
Awatar użytkownika
lionblau
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: lionblau »

anmitsu pisze:
Anula pisze:Chyba najwyższy czas przedstawić tutaj oficjalnie nowych lokatorów :D
Właśnie zastanawiam się czy wkleić ich tutaj czy kontynuować wątki w uratowanych :think:
Tak będzie najlepiej, a w wątku Grobelki i jej dzieci daj po prostu linka przekierowującego do tego wątku ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”