Niech pakuje, żeby miał być 15 to jak się zdecyduję, to biorę
Merinka to mama mojej Ginger, a Suzette jej towarzyszka, wyadoptowane lata temu do Wawy, potem wróciły i trafiły pod Kraków, a teraz razem z Gydą i Siggy wracają - na G&S mam dobry DS, ale Merinka ma ponad 4 lata, bliżej nawet 5, Suzette ponad 4... I co znowu tułaczka?
Ulica Śledzionkowa czyli świńskie perypetie w Błękitnym Domu
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Śledziony
Co to są budziorki? 

Biedne dziewczyny..
Odszukałam ich wątek. Cynthio jesteś wielka
Pewnie klatka by się z powrotem przydała

Hahaha, moja mama tak zdrabnia te budki do leżeniaAnula pisze:Co to są budziorki?

- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Jaki zaniedbany wątek
. Naszukałam się
Piszę, bo chciałam się przyznać do sklerozy. Właśnie przeszukiwałam swoją pocztę i znalazłam wiadomość od Ciebie, zdziwiona otworzyłam i ...
Ty chciałaś adoptować Mleczka i Dymka. Teraz żałuję, że wysłałam ich do Poznania, bo wprawdzie mają tam dobrze, ale wiadomości o nich mam rzadko i nie na forum. Boże, wcale nie skojarzyłam, że Ty to Ty. Wybacz.

Piszę, bo chciałam się przyznać do sklerozy. Właśnie przeszukiwałam swoją pocztę i znalazłam wiadomość od Ciebie, zdziwiona otworzyłam i ...

Tak to byłam ja, we własnej osobie : D To było tak, że przed przeprowadzką z bloku do domu szukałam świnek, żeby się stado powiększyło adekwatnie do miejsca w domu. Ale zanim się zdążyłam przeprowadzić to oni za ten czas pojechali. Potem jak już byłam po przeprowadzce to myślałam o innych świnkach, ale w okolicy nie było, Grobcio i Half poszli do Monsterki. I tak powstał pomysł żeby się wziąć za DT! Więc Pulpecjo, przyczyniłaś się do mojej decyzji o tymczasowaniu : D Justynuszek przybyła na wpa, a pare dni później Cynthia już dzwoniła że jadą Skrzaty z Radomia.Pulpecja pisze:Jaki zaniedbany wątek. Naszukałam się
![]()
Piszę, bo chciałam się przyznać do sklerozy. Właśnie przeszukiwałam swoją pocztę i znalazłam wiadomość od Ciebie, zdziwiona otworzyłam i ...Ty chciałaś adoptować Mleczka i Dymka. Teraz żałuję, że wysłałam ich do Poznania, bo wprawdzie mają tam dobrze, ale wiadomości o nich mam rzadko i nie na forum. Boże, wcale nie skojarzyłam, że Ty to Ty. Wybacz.
Wątek zaniedbany bo dużo pracy z tymczasami i rodzinne sprawy też się nagle pogmatwały.. Timon miał badania krwi- bz, wkleję wynik. Boby bez pasożytów. Co mu jest, dalej nie wiem. Ma areszt klatkowy? już tydzień, żeby nie widzieć Grobelki i przytył do 890g. Śledzion jak zwykle przez kogoś cierpi

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Chyba najwyższy czas przedstawić tutaj oficjalnie nowych lokatorów 

Właśnie zastanawiam się czy wkleić ich tutaj czy kontynuować wątki w uratowanychAnula pisze:Chyba najwyższy czas przedstawić tutaj oficjalnie nowych lokatorów

Ja proponuję wszystko w jednym miejscu
Ale Ci zazdroszczę...11 świń 

- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Tak będzie najlepiej, a w wątku Grobelki i jej dzieci daj po prostu linka przekierowującego do tego wątkuanmitsu pisze:Właśnie zastanawiam się czy wkleić ich tutaj czy kontynuować wątki w uratowanychAnula pisze:Chyba najwyższy czas przedstawić tutaj oficjalnie nowych lokatorów