Mole książkowe

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Agmeszka

Re: Mole książkowe

Post autor: Agmeszka »

Wiem ze Kingowi sie nie podobalo, bo troche odbiegalo od tego co uznawal za dobre, odbiegal od jego ksiazki.
Ale ja uwazam film za dobry. Moze dlatego, ze nigdy nie porownywalam tego filmu z ksiazka, traktowalam go jako zupelnie inny film z paroma podobnymi elementami. Trzeba zmienic troche perspektywe, a wtedy mozna ten film uznac za bardzo fajny :) z dobrym klimatem. O wiele lepszy od krwawej papki jaka nam teraz funduja.
Agmeszka

zreszta to rzecz gustu :) jak kto woli.
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

Zależy co rozumiemy pod pojęciem "krwawa papka" :) Bo może kilka takowych wyróżnić, przynajmniej ja rozróżniam.
Podpis usunięty przez administratora.
csm-101

Post autor: csm-101 »

Ja tam teraz czytam 2 część Harrego Pottera ;) . Książa i dla młodszych i dla starszych. Jak dla mnie arcydzieło.
PS. Jak ktoś ma to niech się pochwali profilem na lubimy czytać. Może wyparzę jakieś ciekawe książki :D . Oto mój profil: http://lubimyczytac.pl/profil/306642/csm-101
Koniraka

Post autor: Koniraka »

ja bardzo lubię czytac książki Paolo Coelho przeczytałam już prawie wszystkie:)

Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 8:26 przez Koniraka, łącznie zmieniany 1 raz.
Agmeszka

Jack Daniel's pisze:Zależy co rozumiemy pod pojęciem "krwawa papka" :) Bo może kilka takowych wyróżnić, przynajmniej ja rozróżniam.
Tak sobie mysle ze watek o filmach by sie przydal. To temat rzeka :) podobnie jak ksiazki. i o rezyserach mozna pogadac.
Wiesz sa lepsze krwawe papki i gorsze :) Fajnie jest czasami obejrzec czy przeczytac horror klasy B albo nawet C :) ale ja wole zdecydowanie klasyki. Krwawe papki ogladam jak jestem zmeczona, i nie chce skupiac sie na szczegolach, jak ma w nosie klimat, muzyke, bohaterow i ich historie. Jak chce poogladac sobie sceny ucieczki i troche przemocy.
Agmeszka

csm-101 pisze:Ja tam teraz czytam 2 część Harrego Pottera ;) . Książa i dla młodszych i dla starszych. Jak dla mnie arcydzieło.
PS. Jak ktoś ma to niech się pochwali profilem na lubimy czytać. Może wyparzę jakieś ciekawe książki :D . Oto mój profil: http://lubimyczytac.pl/profil/306642/csm-101
Ja tez czytalam Harrego Pottera, bardzo fajna ksiazka. Kiedys jak to byla nowosc znajoma z biblioteki dala mi do przetestowania bo nie wiedziala czy to zamawiac. Nie miala pojecia ze to taki hicior bedzie :)
Agmeszka

Koniraka pisze:ja bardzo lubię czytac książki Paolo Coelho przeczytałam już prawie wszystkie:)
Czytalam 2 ksiazki tego pana i szczerze mowiac nie przekonal mnie. Chcialam przeczytac zeby wyrobic sobie jakies zdanie, bo sa rozne opinie. Czytalam Alchemika, Weronika postanawia umrzeci 11 minut jeszcze czytalam ale mnie znudzila i nie przeczytalam do konca. Weronika postanawia umrzec nawet byla ok, nawet ciekawa ale Alchemik mnie zmeczyl :( a 11 minut to juz nie dalam rady.
Jednym sie podoba innym nie rzecz gustu.
csm-101

Post autor: csm-101 »

Agmeszka tak, książka jest hitem. Nie rozumiem natomiast porównania do Alicji z krainy czarów, które znajduje się na okładce. Jest też stwierdzenie że to książka dla dzieci. Brednie, to książka dla wszystkich niezależenie od wieku :) .
Agmeszka

Nie analizowalam okladki nawet nie pamietam co na niej bylo napisane. Ksiazka byla super, nie czytalam dalszych czesci tylko 2 i te ktore przeczytalam przypadly mi do gustu. Faktycznie ksiazka jest dla wszystkich jak ja czytalam bylam juz bardzo dorosla :)
Zreszta ja uwazam ze nawet bajki czy basnie sa dla doroslych, nie trzeba byc dzieckiem zeby przeczytac od czasu do czasu jakas basn :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”