Podskakiwanie, czyli popcorning

Czyli czym Twoja świnka zaskoczyć potrafi

Moderator: Pulpecja

Madzior

Re: Wierzganie podczas głaskania

Post autor: Madzior »

Fiśka robi tak raz na jakiś czas tylko ;)
misie

Post autor: misie »

napewno jest to przejaw radości bądź tego że może nie lubić jak sie dotyka a jak odbiega od ręki i dalej tak robi to nic innego jak popcorning=) :buzki:
Madzior

Dzisiaj znowu tak wierzgała, ale przyjrzałam się jej wygibasom pod moją ręką i miałam wrażenie, że jej narządy rodne eksplodują :szczerbaty: Przepraszam za dosłowność... Ona chyba głaskanie traktuje czasami jak zaloty samca?
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

A czy ona nie ma przypadkiem rujki? Moje właśnie w tym czasie tak się zachowują
Obrazek
Madzior

To ona ma w takim razie ruję raz w tygodniu przez 7 dni :szczerbaty: Serio. Ona ma taki temperament, może wyrośnie z wiekiem? :) Ostatnio Kiziasta też coś świrowała do Fiśki, śmiesznie to wyglądało :D Takie maleństwo, ale na wysokich nogach zaczęła tańczyć kuprem i gruchotać przeciągle :D Słodziak, szczerze mnie to rozbawiło :)
Madzior

Hej, udało mi się zarejestrować te całe wierzganie, o ktorym ciągle piszę! :) Proszę, rzućcie okiem :)

http://www.youtube.com/watch?v=6HY4wEH9 ... e=youtu.be
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Na mój gust coś jej się nie podoba po prostu. Może głaszczesz ją pod włos - rozetki są na to wrażliwe podobno, może ją to drażni :)
Madzior

Tak robi raz na jakiś czas i to w dodatku przez chwilę... Nie jest to norma i codziennie tak nie dziczeje. Wyskacze się, a potem mogę ją molestować do woli :)
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

To wobec tego chyba tylko przeczekać :)
Madzior

Fajne są prośki, bo każda inna :) A może taka będzie zawsze? Nie przeszkadza mi to, ale na wszelki wypadek jak będzie się rzucać, to po prostu przestanę ją męczyć :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachowania, nawyki, wybryki”