Odważna Maja, Miziasta Coffee i Ciekawska Rubi [Bydgoszcz]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Odważna Maja, Miziasta Coffee i Ciekawska Rubi [Bydgoszc

Post autor: Iza »

Najchętniej wydałabym wszystkie razem, ale zdaję sobie sprawę, że nierealne jest znalezienie domu, który adoptuje stado trzech... :cry:
Miałam duży dylemat z wyborem świnki, która ma iść osobno...wybrałam Rubi, bo jest z nimi najkrócej, jest najmłodszą i zupełnie uległą świnką, więc zapewne najłatwiej będzie z łączeniem jej z innym prosiaczkiem. Coffee i Maja, czasem się tłuką (Maja ma ranki po ugryzieniach), ale wnioskuję, że może to być wynikiem tego, że żyły w setce, co na dwie świnki jest za małą powierzchnią, przebywały z dziećmi, a hałas i nie do końca wprawne branie na ręce jest dodatkowym stresem i (chyba) nie były zbyt często wypuszczane. U mnie do bijatyk nie dochodzi, ale widać, że te dwie panny mają silne charakterki, więc łączenie ich z nowymi świnkami mogłoby być nieco trudniejsze..no i tak wypadło na Rubi :cry:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Dziś dziewczynki dorwały się do komputera i natuptały na klawiaturze coś od siebie. Wszystko w pierwszym poście ;)
Mmagda

Post autor: Mmagda »

No proszę jakie zdolne te świniaczki :lol:
Wszystkie dziewczyny są przecudowne, jednak Coffee :love: :love: :love:
Może znajdzie się jednak jakiś super domek, który będzie chciał przygarnąć te trzy boskie dziewczyny???
Trzymam mocno kciuki :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Rubi wstępnie zarezerwowana dla martal. Szukamy domku dla Coffee i Mai. Dziewczynki są coraz bardziej śmiałe, same podchodzą i biorą z ręki ogórka, a Coffee jest to tego ogromną pieszczochą :love:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Wiem, że Rubi jest wstępnie zarezerwowana, ale czy mogłabyś opisać tak mniej więcej jej charakter :D z góry dziękuje :buzki:
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Opisywałam już we wcześniejszych postach ;) Rubi jest najmłodsza, dołączyła do stada jako ostatnia. Jak każdy maluszek, jest jeszcze strachliwą świnką, ale często jej niepohamowana ciekawość zwycięża i chętnie zwierza każdy zakamarek pokoju. Wobec żadnych świnek nie wykazuje najmniejszej agresji. Traktuje inne jak starsze siostry, które powinny ją obronić. Gdyby nie pręty, najpewniej próbowałaby zachowywać się tak wobec moich świnek, tyle że głuptasek jeszcze nie wie, że za dużo by z niej nie zostało ;] Jest świnką sprytną, bardzo szybką i zwinną, a ostatnio coraz śmielej podchodzi po smakołyki.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zaffiro

A jaka jest w stosunku do człowieka? :) nie ukrywam, że to jest dla mnie bardzo istotne pytanie :D
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Iza1004 pisze:Opisywałam już we wcześniejszych postach ;) Jak każdy maluszek, jest jeszcze strachliwą świnką, ale często jej niepohamowana ciekawość zwycięża i chętnie zwierza każdy zakamarek pokoju. (...) ostatnio coraz śmielej podchodzi po smakołyki.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zaffiro

dziękuję za odpowiedz :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”