Też musiałam podjąć taką decyzja - raz lepiej było, raz gorzej - ale tego dnia spojrzałam na moją ukochana świnkę i wiedziałam, że pora się pożegnać, mam nadzieję, że to był właściwy moment i nie zwlekałam zbyt długo.
Dla Ciebie i dla świniaczka - ja wierzę, że one gdzieś tam są i kiedyś się spotkamy, już bez cierpienia.
już po wszystkim...
Moderator: pastuszek
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Re: już po wszystkim...
Zrobiłaś dla niej to co uważałaś za słuszne i najlepsze.
Współczuję straty... i tego, że musiałaś podejmować tak trudną decyzję. Mam nadzieję, że nigdy mnie to nie dotknie, bo tego boję się najbardziej.
Śpij spokojnie maleńka
Współczuję straty... i tego, że musiałaś podejmować tak trudną decyzję. Mam nadzieję, że nigdy mnie to nie dotknie, bo tego boję się najbardziej.
Śpij spokojnie maleńka
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt:
Lenka
-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
Ojej. To Lenka miała kiedyś problem z łapką? Okropna decyzja przeżyłam 2 X ze świnką i 2 X z psem
przychodzi jednak taki moment w którym widząc okrutne cierpienie wiemy że dalsza walka jest barbarzyństem i pozwolić odejść w takim momencie bez dalszego bólu jest wyrazem największej miłości bo wtedy nie liczy się jak bardzo boli to nas tylko jak bardzo można ulżyć takiej istocie.
Głaski dla Mydełka
przychodzi jednak taki moment w którym widząc okrutne cierpienie wiemy że dalsza walka jest barbarzyństem i pozwolić odejść w takim momencie bez dalszego bólu jest wyrazem największej miłości bo wtedy nie liczy się jak bardzo boli to nas tylko jak bardzo można ulżyć takiej istocie.
Głaski dla Mydełka