3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
olam

Re: Stadko axxk bez Plamka :( nowe zdjcia 04.02

Post autor: olam »

Śnieżku nie zgniataj kolegi :nono:
Trajkotka
Miejscowość: Oświęcim
Kontakt:

Post autor: Trajkotka »

axxk pisze: Później Śniegi wyszedł zaczął interesować się wszechobecnym zapachem Stefana, wchodził pod jego norkę, na norkę, podrzucał głowa, szukał gdzie jest Stefan, a Stefan sobie leżingował i nie zwracał uwagi na nic. Troszkę się odezwał jak Śniegi siadł mu całym ciężarem na głowie :)
No wiecie nic dziwnego, że chciał go zgnieść. Biedny Śnieżek szukał u Stefka zainteresowania, a ten miał go w poważaniu i sobie leżingował, musiał jakoś się zemścić za brak zainteresowania i zwrócić na siebie uwagę :twisted:
olam

Post autor: olam »

Boże spraw aby żaden z moich znajomych nie usiadł mi na głowie gdy będzie potrzebował zainteresowania :pray:
axxk

Post autor: axxk »

olam pisze:Boże spraw aby żaden z moich znajomych nie usiadł mi na głowie gdy będzie potrzebował zainteresowania :pray:
no wiesz oplułam monitor :)
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

:laugh:
Ale czy to znaczy, że chłopcy już się nie zjadają na surowo?
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
axxk

wiesz na surowo nie mieli kontaktu ze sobą i różnie bywa z ich humorami.
wczoraj było ok ale przedwczoraj nie mogliśmy ich utrzymać na rękach bo tak sie stroszyli i wyrywali sie do siebie

to może ktoś chce zdjątko??
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

olam pisze:Boże spraw aby żaden z moich znajomych nie usiadł mi na głowie gdy będzie potrzebował zainteresowania :pray:
zejdę.. zejdę.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

a na fotkach tak słodko łypią na siebie.. ehh.. :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
axxk

kurcze Sonia nam spać nie daje. nie wiem o co jej chodzi ale nie śpi, nie może uleżeć spokojnie co chwile zrywa sie jeczy piszczy i histeryzuje ze chce na dwor, rozglada sie spanikowana co 3 minuty jak nie na dwor to na balkon.kurcze martwie sie bo nie wiem co jej jest. ona jest z tych piecuchow co wychodzi załatwia swoje potrzeby i wraca od razu a dzisiaj niechce wracac
elka_w

Post autor: elka_w »

Jej bidusia może coś z głową ....
Może sobie coś uroiła ... Jej bidulaaa :cry:
axxk

Z Sonka już trochę lepiej, wtedy w nocy doszły jeszcze wymioty. Biedactwo cała noc jęczała i stekała. bała m się, że to nawrot trzustki.. ale na szczęście już do normy wraca wszystko,a Sonia wczoraj przez większość dnia odsypiała zarwana noc.

Teraz poszła na spacer do lasu a ja obiadek szykuje.

Jak już pisałam chcemy Soni skombinować jakieś towarzystwo, psiaka który ja rozrusza i zachęci do biegania i ćwiczenia mięśni lap dzięki temu.
Ona niewiele psów toleruje a małych nie cierpi.
W ramach testu przed chwilą przyjechała koleżanka ze szczeniaczkiem 7 tygodniowym Yorkiem. Mniejszy od świnki duuuużo :) Sonia powąchała i zaczęła warczeć, szczerzyc się.. Kurcze myślałam, ze w stosunku do szczeniaków będzie jakaś troskliwa itp.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”