Kastrat Pompon (*) i jego żona Czekoladka
Moderator: silje
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Re: Kastrat Pompon i jego żona Czekoladka szukają domu [Biel
Piękna parka:)
-
joasior
Ma się całkiem dobrze.
Pompon już ma uszy wyleczone więc może iść do adopcji. Jest kilka osób zainteresowanych ale nie wiem czy coś z tego będzie. Wybredna jestem.
Z miski znika wszystko w kilka minut obojętnie w jakiej ilości. Pompon gryzie pręty i turkocze całą noc, że spać nie mogę. A jak się małżeństwo kłóci i Pompon biega za Czekoladką to trociny fruwają. No takie słodkie diabełki z nich.
Pompon już ma uszy wyleczone więc może iść do adopcji. Jest kilka osób zainteresowanych ale nie wiem czy coś z tego będzie. Wybredna jestem.
Z miski znika wszystko w kilka minut obojętnie w jakiej ilości. Pompon gryzie pręty i turkocze całą noc, że spać nie mogę. A jak się małżeństwo kłóci i Pompon biega za Czekoladką to trociny fruwają. No takie słodkie diabełki z nich.
-
katiusza
Trzymam kciuki za dobry domek!
małżeństwa nie można rozdzielić
gdyby Pompon nie miał żony to chętnie bym go widziała na kumpla dla moich dziewczyn tedisiów 
małżeństwa nie można rozdzielić
-
twojawiernafanka
Widziałam na żywo i głaskałam nawet Szanownych Państwa!
Są bardzo spokojni na kolankach. Wtulili się w siebie i cichutko popiskiwali z zadowolenia. I trwało to, trwało...
Trzymamy kciuki za dobry domek
Są bardzo spokojni na kolankach. Wtulili się w siebie i cichutko popiskiwali z zadowolenia. I trwało to, trwało...
Trzymamy kciuki za dobry domek
-
joasior
Zapomniałaś dodać, że Szanowni Państwo bezczelnie obsikali Twojego TŻ.
Więc przepraszam w imieniu Państwa. 
-
Rossali
Ale cudowna parka
Trzymam kciuki za kochający domek (sama bym ich ukradła, gdybym miała więcej miejsca
)
-
twojawiernafanka
Oj tam, oj tamjoasior pisze:Zapomniałaś dodać, że Szanowni Państwo bezczelnie obsikali Twojego TŻ.Więc przepraszam w imieniu Państwa.
-
Marlena
ja normalnie od 2 m-cy wzdycham za tymi prosiakami...... heh.....