KALENDARZ 2014 - konkurs foto :)
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: KALENDARZ 2014 - konkurs foto :)
Marta_K a mogę zamówić kalendarz z odbiorem osobistym u Ciebie? Bo prawie codziennie jestem na uczelni.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Jasne, odbiory osobiste mają być u mnie, choć nie do końca wiem jak to ma wyglądać
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To ok, bo ja do końca nie wiem kiedy będę w stanie zamówić
Pyrka
Kalendarze będą w sprzedaży przez cały rok, więc przelewy można robić do kiedy się chce
Dystrybucja w miastach to indywidualna sprawa danej osoby. Z nią należy ustalić gdzie będą odbiory.
Dystrybucja w miastach to indywidualna sprawa danej osoby. Z nią należy ustalić gdzie będą odbiory.
ja tez i tez czekam z zamowieniem - samo zycie.
Ale licze ze sie uda
Ale licze ze sie uda
Agata ja tradycyjnie moge wplacic na Twojego PP? ile przesylka na 2 szt?
-
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
DO ORGANIZATORÓW KALENDARZA !!!
Seledynek pisze: "Lada dzień będziemy wysyłać projekt do druku, więc zaczynamy przedsprzedaż! "
i dlatego zanim kalendarz poszedł do druku mam organizacyjną propozycję o umieszczenie na kalendarzu napisu:
RATUJEMY SKRZYWDZONE ŚWINKI MORSKIE. WESPRZYJ STOWARZYSZENIE POMOCY ŚWINKOM MORSKIM.
NR KONTA Bank Ochrony Środowiska III Oddział w Warszawie 74 1540 1287 2001 6800 1397 0001
Seledynek pisze: "Lada dzień będziemy wysyłać projekt do druku, więc zaczynamy przedsprzedaż! "
i dlatego zanim kalendarz poszedł do druku mam organizacyjną propozycję o umieszczenie na kalendarzu napisu:
RATUJEMY SKRZYWDZONE ŚWINKI MORSKIE. WESPRZYJ STOWARZYSZENIE POMOCY ŚWINKOM MORSKIM.
NR KONTA Bank Ochrony Środowiska III Oddział w Warszawie 74 1540 1287 2001 6800 1397 0001