Samotna Plamka i Frugo / ukochana Lusia za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D
Nie kąpałam go bo nie miałam takiej potrzeby ale nogi lubi wkładać do miski z wodą albo do wanny. A jak usłyszy, że napuszczam wodę do wanny to nawet ze spania się zerwie i przylatuje. Lubi wtedy łapkę wkładać pod strumień wody i przygląda, że wtedy inaczej leci
Frugo z zachowania i charakteru nie przypomina kota
Ostatnio podpatrzył, że świnki chodzą pod kołdrą (jak wezmę je do łóżka) i teraz on lubi się wciskać pod kołdrę 
-
Madzior
Kochany kociak, ma dobry wzór do naśladowaniamartuś pisze:Nie kąpałam go bo nie miałam takiej potrzeby ale nogi lubi wkładać do miski z wodą albo do wanny. A jak usłyszy, że napuszczam wodę do wanny to nawet ze spania się zerwie i przylatuje. Lubi wtedy łapkę wkładać pod strumień wody i przygląda, że wtedy inaczej leciFrugo z zachowania i charakteru nie przypomina kota
Ostatnio podpatrzył, że świnki chodzą pod kołdrą (jak wezmę je do łóżka) i teraz on lubi się wciskać pod kołdrę
- martuś
- Kontakt:
O nie, nieMadzior pisze: Kochany kociak, ma dobry wzór do naśladowaniaTylko, żeby nie zaczął ich wzorem rąbać boby pod siebie
Moja kocioświnka

Ziew

Zabawa myszką

Ucieczka do kuchni w poszukiwaniu cykorii - niestety ostrość ustawiła się nie na to co potrzebne
Pomidorek

Dumna Nutka na norce od cioci oxi

-
Madzior
Piękny królewicz i księżniczki, pomimo braku ostrości i brudnego dupska
I tak najładniejsze są, gdy jedzą
I tak najładniejsze są, gdy jedzą
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Frugo i te jego pozy...he he
I ta brudna doopka no co za świnia z tej świni

I ta brudna doopka no co za świnia z tej świni
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Kontakt:
-
Madzior
Fajnie, że wychodzisz z kociakiem na dwór. Wiele kotów nigdy nie zasmakowało natury, swieżego powietrza i zapachu lasu. Cenię sobie ludzi, którzy dbają o dostarczenie pupilowi choć minimum kontaktu z naturą 
- martuś
- Kontakt:
Madzior nie wyobrażam sobie żeby nie wyprowadzać go na dwór (no chyba żeby się bał to co innego). On jest taki szczęśliwy w lesie, wszystko wącha, wskakuje na drzewa, każdy krzaczek musi zobaczyć, wszędzie wejść. W lesie może poczuć wiatr i posłuchać jak śpiewają ptaki
Mała świąteczna sesja
Wszystkim Forumowiczom życzymy zdrowych, wesołych i radosnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie

Mała świąteczna sesja
Wszystkim Forumowiczom życzymy zdrowych, wesołych i radosnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie

- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt: