Brawo dla Neski trzymam za łączenie.
Technik protetyk to świetny zawód. Nie dość, że zawsze potrzebny, to dobry protetyk, to artysta! Można ludziom niesłychanie poprawić komfort życia, zmienić wyraz twarzy. O dobrych techników dentyści się biją i podkupują ich sobie a jak Ci się zechce studiować coś innego za piętnaście lat - to wtedy będziesz się martwić, wszystkiego nie przewidzisz, życie się zmienia, byle byś była gotowa na zmiany.
Swoją drogą, myślałam, że takie durnoty, jak z tym kolorem kamienicy już się skończyły...
Sześć panien za TM.
Moderator: pastuszek
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Neska, cztery kudłatki za TM
Monika nic sie nie skarzyla, jutro z nia wiecej porozmawiam, bo dzisiaj praktycznie nie bylo mnie w szkole
Zawod wydaje się być dobry, szkoła tez jest dobra- byłam, widziałam.
Będę też robić aparaty ortodontyczne Sama niedawno skończyłam leczenie
Zdałam matmę Patrząc na wyniki klasy- bardzo dobrze, ogólnie- średnio. No ale nie ogarniam geometrii, a jej było sporo. Dopiero teraz zaczynam coś tam z niej robić.
Zawod wydaje się być dobry, szkoła tez jest dobra- byłam, widziałam.
Będę też robić aparaty ortodontyczne Sama niedawno skończyłam leczenie
Zdałam matmę Patrząc na wyniki klasy- bardzo dobrze, ogólnie- średnio. No ale nie ogarniam geometrii, a jej było sporo. Dopiero teraz zaczynam coś tam z niej robić.
Gratki;)
Oni coś mają z tą geometrią;p Moje wszystkie róbne z matmy miały 3/4 geometrii, kiedy my geometrii jeszcze nie przerabialiśmy, bo mieliśmy zaległości.
Oni coś mają z tą geometrią;p Moje wszystkie róbne z matmy miały 3/4 geometrii, kiedy my geometrii jeszcze nie przerabialiśmy, bo mieliśmy zaległości.
Jest dobrze Dziewczyny już razem, trochę się gonią, ale Neska daje sobie rade, mądrzejsza jest i unika trochę dziewczyn, do miski idzie wtedy, kiedy one śpią Jeszcze trochę i się zgrają
biologia też zdana, trochę słabo, ale nie byłam przygotowana, do maja dam radę
biologia też zdana, trochę słabo, ale nie byłam przygotowana, do maja dam radę
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Cztery panny za TM, Neska w nowym DS z nowymi koleżankam
Fajnie razem wyglądają
Re: Cztery panny za TM, Neska w nowym DS z nowymi koleżankam
I fajnie im się żyje
Neska pewnie zwiedza mieszkanie, a lokate dziewczyny za nią podążają. Monika się cieszy, że w końcu te jej baby ruszają swoje leniwe tyłki
Neska pewnie zwiedza mieszkanie, a lokate dziewczyny za nią podążają. Monika się cieszy, że w końcu te jej baby ruszają swoje leniwe tyłki