Ale zaniedbałam wątek... a wakacyjny czas to u mnie smutne rocznice...
10.06 to już 2 lata bez Mańka... 15 lat przeżył ze mną ten kot...
27.06 minęło 10lat jak umarła Chelsea... no kurde już 10 lat!
11.07 minęło 6 lat jak odeszła Żyleta
18.07 minie 5 lat od odejścia Zuli
1.08 to najtrudniejsza rocznica... 5 lat od odejścia Szkatuły, od niej wszystko się zaczęło we wrześniu 2011
kolejna tura przejść świnek za TM to sesja jesienna... To niesamowite, że miałam ich AŻ tyle! Ciągle mi się wydaje, że mam jedno stado...ale z tych świnek została Furia, która "pamięta jeszcze czasy Szkatuły".
Trochę wyzyskuję moje prywatne ryjki... przechodzą dużo łączeń, bo dużo samotnych przewija mi się przez DT... aby właśnie nie siedziały same łączę zdrowe z moimi... i tak do domu pojechał Kasjan, który trochę posiedział z moimi babami. Teraz siedzi z nimi Stachu, a niedawno dołączyła też Gamora (zwrot z adopcji).
Wrzucę pare fotek, ale nie wiem czy ktoś jeszcze zagląda, chyba więcej się dzieje na Caviarnii na fb
Etap łączenia, już w klatce, ale bz niczego
Agent, psi tymczas... i Mandalorian polujący na bobki wypadające z klatki na "pierwszym piętrze"... parter jest niezamieszkały, jeśli są tam świnki to stoi dodatkowo kratka kilka cm przed klatką.

Pyrka
Za TM

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia