Sześciu Ludwików z lasu

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Monika_Olsza
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Sześciu Ludwików z lasu [Sztum]- 1 rez, 5 w DS

Post autor: Monika_Olsza »

Bardzo dziękuję za szybką akcję, chłopaki są przecudni :love: wprawdzie od wczoraj udają, że ich nie ma :lol: ale w nocy po cichaczu pojedli i popili. W dzień jeden (Ludwik III) w domku, zakopany pod poduszką, drugi (Ludwik VI chyba będzie Imbirkiem) pod hamakiem. Mają ciszę i spokój, od czasu do czasu z synkiem zaglądamy i rozmawiamy z nimi.
Jeszcze raz bardzo dziękuję, niebawem postaram się podrzucić jakieś fotki :) o ile chłopaki się wyłonią ze swoich kryjówek :świnka1: :świnka1:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Sześciu Ludwików z lasu [Sztum]- 1 wolny, 5 w DS

Post autor: silje »

Będzie coraz lepiej :)
Myślę, że już są bardziej odważni niż w dniu przyjazdu.

Ludwik I- ponownie wolny. Potencjalny DS zdecydował się ostatecznie na inną (starszą i miejscową) świnkę.
Kto pokocha rudego dzikusa?
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Sześciu Ludwików z lasu [Sztum]- 1 wolny, 5 w DS

Post autor: sosnowa »

Pomysł z Ludwikami jest świetny! Nie odpuszczaj, byle XVI głowy nie uciął okoliczny proletariat :102:
A Ludwik I jest wyjątkowej urody, z lekka w mojego Mundeczka. Nie posiedzi on za długo.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Sześciu Ludwików z lasu [Sztum]- 1 rezerwacja, 5 w DS

Ludwik I- rezerwacja dla rogal_r z Elbląga :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Sześciu Ludwików z lasu [Sztum]- 1 rezerwacja, 5 w DS

Dziś pojechaliśmy ( znaczy się ja i Ludwik I) na wizytę przedadopcyjną do Elbląga.
Ludwik zapoznał się ze swoim nowym kolegą Pyniem. Łączenie wręcz wymarzone: młody Panio trochę nakręcony, robił co mógł, żeby zdominować Ludwiczka a ten znosił to z godnością i spokojem mistrza sztuki zen. Na razie jest naprawdę dobrze i oby im tak zostało :D

silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Sześciu Ludwików z lasu - jeden wolny [Sztum]

Ludwil V wrócił z adopcji po nieudanym łączeniu. Jak pisałam- jest kandydatem do kastracji.
Jeśli jednak zjawi się ochotnik z szeroko pojętej okolicy, by spróbować połączyć go jeszcze raz z samcem- to spróbujemy.
Jeśli nie, to wkrótce umawiamy się na zabieg i szukamy żonki/żonek dla przystojniaka.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Sześciu Ludwików z lasu - jeden wolny [Sztum]

Ludwik V jest po zabiegu kastracji. Za 6 tygodni będzie gotowy do adopcji. Mam nadzieję, że wypatrzą go wkrótce jakieś fajne dziewczyny. Założę mu nowy wątek.
Ed. Już jest viewtopic.php?f=98&t=12472
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”