Loca- w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Loca- w DS

Post autor: silje »

Obrazek
* Imię świnki- Loca
* Wiek świnki- ur. ok. 15.10.2019
* Płeć - samiczka
* Numer adopcyjny - 5136
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innej samiczki lub kastrata
* Stan adopcji- DS
* Miejscowość, w której przebywają zwierzęta,oraz u kogo- Sztum, silje
* Informacje dot. diety- Cavia Complete, siano i zioła, ogórek, jabłko, marchew, burak, seler itd.
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja

Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej (http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/imag ... na2020.pdf)
Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń!
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 120 cm), wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Proszę zapoznać się z http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=88 i http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=83

Ważne!
Jeśli chodzi o transport- podejdźmy do tematu z rozwagą.
Wszystkim nam powinno zależeć, by świnka dojechała do swojego domu w warunkach jak najbardziej komfortowych- bez zbędnych stresów: przesiadek, hałasów, nie narażana na upały, mrozy, przeciągi itp. Dlatego też staram się nie wysyłać świnek w dalekie trasy (powyżej 300km), jednakże każdą adopcję rozpatruję indywidualnie, bo można przejechać i 600km w klasie de lux, jeśli się bardzo chce, a bywa tak, że 120 km stanowi problem. Liczę na współpracę z przyszłym domem świnki w tej kwestii.

Obrazek

Obrazek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Loca [Sztum]- zarezerwowana

Loca- uosobienie dzikości (ale za to jakie piękne!) - była na przeglądzie u dr Judyty 7.04.
Jest zdrowa :)

Mam nadzieję, że już niedługo pojedzie do swojego domu, bo już od dawna siedzi sama.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Loca [Sztum]- zarezerwowana

Post autor: zwierzur »

:love: Nie patrzę! Za domek! :fingerscrossed:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Loca [Sztum]

Wczoraj Loca pojechała do swojego potencjalnego małżonka (a naszego byłego tymczasa od Joanki). Ponoć jest charakterny, ale mam nadzieję, że przyjmie Locę z otwartymi łapkami, bo stęskniony jest bardzo za towarzystwem, niedawno stracił swojego kompana.
Loca póki co cała przerażona czeka na łączenie. No niestety, tak ma.. Bardzo jest strachliwa.
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: Loca- w DT

Post autor: Joanka »

Niestety perturbacje życiowe nie wybierają, tym razem dotknęły pani Sabiny. Loca wraca na dt.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Re: Loca- w DT

Post autor: Joanka »

Loca jest w ds u mojego ds u Krysi.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”