Kola nadal rządzi. Jeszcze Shadow czasami próbuje swoich sił ale szybko odpuszcza.
Dziś dziewczyny miały sporo atrakcji bo byłyśmy u weta.
Kola podobnie do Tosi na klopoty z ukladem moczowy.
Tosia miala usg i nerki w podobnym stanie jak poprzednio a w moczu nadal krew i dostała antybiotyk. Za 11 dni mamy kontrolę.
Kola z kolei byla na kontroli po leczeniu i już jest dobrze tzn kończymy antyniotyk. Ale za 2 tyg czeka ją płukanie pęcherza moczowego - standard mamy co 4 tyg bo Kola ma bardzo dużo wapnia w moczu i to okresowo daje jej stan zapalny.
Jedyna zdrowa to Shadow.
Zuzia [*], Tosia i Shadow W DOMU STAŁYM
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Warszawa, Gocław
- Kontakt:
- Kluskaxyz
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Zuzia [*], Tosia i Shadow W DOMU STAŁYM
Łączenie przeprowadzone z anielską cierpliwością i wytrwałością
! Strasznie się cieszę, że dziewczyny się tak pięknie dogadały
. Jeszcze żeby Tosia wyszła z tego stanu zapalnego i będzie idealnie. Tosia i Shadow mają wspaniały domek i cudowną nową przyjaciółkę w stadzie
.

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Byłam pewna, że tak będzie 

-
- Kontakt:
Zmieniłam Shadow imię jest teraz Franciszka Józefa bo przez swoje bokobrody przypomina mi cesarza Franciszka Józefa
w skrócie Franka, Frania. No i jak na cesarzową przystało zrobiła rewolucję, przejęła władzę i rozstawia Tosie i Kolę po kątach.
Królowa Kola jest trochę obrażona i chowa się po kątach ale do jedzenia wychodzi i próbuje nie dać sobie zabrać jedzenia
Tosia małą rebelią się nie przejęła.
Wszystkie dziewczyny przybierają ładnie na wadze, w piątek mamy kontrolę u weta, więc proszę o kciuki
PS czy ktoś mi może powiedzieć jak tu wstawić zdjęcie?

Królowa Kola jest trochę obrażona i chowa się po kątach ale do jedzenia wychodzi i próbuje nie dać sobie zabrać jedzenia

Tosia małą rebelią się nie przejęła.
Wszystkie dziewczyny przybierają ładnie na wadze, w piątek mamy kontrolę u weta, więc proszę o kciuki

PS czy ktoś mi może powiedzieć jak tu wstawić zdjęcie?

- sosnowa
- Kontakt:
Franciszka Józefa! umarłam!

-
- Kontakt:
Re: Zuzia [*], Tosia i Franka W DOMU STAŁYM oraz Kola
Dziewczyny nadal się docierają, czasami są jeszcze awantury i straszny pisk z klatki ale głównie z powodu tego że jedna siada na drugą
W piątek byłyśmy u weta na kontroli. Kola miała płukanie pęcherza moczowego i zaraz po wybudzeniu, jeszcze półprzytomna rwała się do mnie na ręce
Dr powiedziała, że dawno nie widziała tyle piasku w pęcherzu. Dodatkowo dr wysłuchała szmer nad sercem, którego nie było
Za tydzień mamy kontrolę
Tosia miała pobraną krew i zostałam w nagrodę pogryziona
Krwi w moczu już nie ma, nerki nie bolały przy badaniu ale ma jeszcze wysokie wskaźniki stanu zapalnego więc antybiotyk jeszcze 10 dni. We wtorek idziemy do kardiologa, więc pięknie prosimy o kciuki :*
Za to z Franciszką wszystko ok, zaczęła mniej się bać, bierze jedzenie z ręki. Z łapaniem jest nadal problem ale do głaskania jest chętna, no chyba, że po głowie, bo musi wszystko widzieć.

W piątek byłyśmy u weta na kontroli. Kola miała płukanie pęcherza moczowego i zaraz po wybudzeniu, jeszcze półprzytomna rwała się do mnie na ręce

Tosia miała pobraną krew i zostałam w nagrodę pogryziona

Za to z Franciszką wszystko ok, zaczęła mniej się bać, bierze jedzenie z ręki. Z łapaniem jest nadal problem ale do głaskania jest chętna, no chyba, że po głowie, bo musi wszystko widzieć.
- Kluskaxyz
- Kontakt:
Re: Zuzia [*], Tosia i Franka W DOMU STAŁYM oraz Kola
gorzej jak któraś usiądzie na France, już całkiem zniknie z pola widzeniaKeyti pisze:straszny pisk z klatki ale głównie z powodu tego że jedna siada na drugą

Tosia! Nie wolno!Keyti pisze:Tosia miała pobraną krew i zostałam w nagrodę pogryziona

bardzo mocno trzymamy kciuki! Za całą trójkę!

-
- Kontakt:
Problem taki, że to Franka jest tą siadającą a waży juz 650 g. Łobuz z niej straszyny, szczegolnie wieczorem lubi podokuczać dziewczynom
i albo na nie truka zębami albo dla zabawy pogoni albo siądzie sobie na norce. Kola powoli sie przyzwyczaja i już nie reaguje panicznie.
A Tosia miała rację gryząc bo trzymalam mocno żeby nie było krwiaka a to sie jej nie podoba. Ogolnie pod czas calej wizyty uzywala ząbków - bluzka ma ciekawe wykonczenie na rekawie
ale ja tylko jedno ugryzienie 

A Tosia miała rację gryząc bo trzymalam mocno żeby nie było krwiaka a to sie jej nie podoba. Ogolnie pod czas calej wizyty uzywala ząbków - bluzka ma ciekawe wykonczenie na rekawie

- sosnowa
- Kontakt:

zdrowiejcie baby kochane! i Dużą mi tu szanować!
- Kluskaxyz
- Kontakt:
Tosia kreator modowy
. Franka już za kilka tygodni nie będzie taka do przodu jak spotka Felka "twarzą w twarz"