P.S. Mam nowe zdjęcia, ale wrzucę je wieczorem, sorry...
***Kózka&Owieczka*** w domu stałym w Białej Podlaskiej
Moderator: silje
- zoira
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: KÓZKA I OWIECZKA - małe niespodzianki [REZ]
Dziewczyny znów mają rezerwację, trafią do dwóch starszych rezydentek. Będzie stado jak się patrzy

- zoira
- Kontakt:
Obiecane zdjęcia:

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No niemożliwością! Która używa eyelinera? Czy to nie przesada? 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Czy już było to megałączenie?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- zoira
- Kontakt:
Oliwia pisze:... Teraz dziewczyny są w czwórkę. Miłość, radość, szaleństwo. Tyłu popcornów co przez ostatni tydzień, to ja w życiu nie widziałam
Owieczka jest zdecydowanie bardziej odważna, po otwarciu klatki pierwsza wychodzi i zwiedza pokój wzdłuż i wszerz. W klatce każda wysoka przeszkoda jest jej, wszystkie hamaki, mostki i dachy domków. Mruczy od razu po wzięciu na ręce. Aktualnie zafascynowana wchodzi pod komodę i wychodzi spod niej.
Kózka jest szybka. BARDZO szybka. Pierwsza przy misce z jedzeniem, w norce, przy paśniku, w ucieczce przed rękami wkładającymi do klatki. Ulubioną zabawą jest ganianie starszych koleżanek wkoło klatki. Za żółtą paprykę dałaby się pokroić.
Próbowałam robić dziewczynom zdjęcia, jednak zrobienie ostrych graniczy z cudem, więc wysyłam co mam
Pozdrawiam!
Oliwia
- MALINAnula
- Kontakt:
Dziewczyny wracają z żalem z adopcji z powodu bardzo silnej alergii w domu stałym. Pięknoty znowu do wzięcia 
- MALINAnula
- Kontakt:
Re: ***Kózka&Owieczka*** młode świneczki - do adopcji Warsza
To cudowny świnkowy duet jak ogień i woda. Młode, dziarskie, energiczne i ciekawe świata. Uwielbiają głaskanie i kontakt z człowiekiem.
Dotychczasowa opiekunka mówi o nich tak:
Owieczka jest najodważniejsza na wybiegu. Pierwsza wychodzi z klatki, śmiało zwiedza wszystkie kąty. Jako jedyna ćwierka co jakiś czas w nocy. W dotyku jest jak miś - taki mały, niepozorny niedźwiadek.
Kózka to totalne przeciwieństwo siostry. Z klatki rzadko kiedy wychodzi sama. Uwielbia mizianie pod bródką. Jej ulubione schronienie jest pod mostkiem. W czasie rujki dochodzi do wniosku, że zostanie Alfą i próbuje to udowodnić reszcie stada.
Dotychczasowa opiekunka mówi o nich tak:
Owieczka jest najodważniejsza na wybiegu. Pierwsza wychodzi z klatki, śmiało zwiedza wszystkie kąty. Jako jedyna ćwierka co jakiś czas w nocy. W dotyku jest jak miś - taki mały, niepozorny niedźwiadek.
Kózka to totalne przeciwieństwo siostry. Z klatki rzadko kiedy wychodzi sama. Uwielbia mizianie pod bródką. Jej ulubione schronienie jest pod mostkiem. W czasie rujki dochodzi do wniosku, że zostanie Alfą i próbuje to udowodnić reszcie stada.
- MALINAnula
- Kontakt:
-
Falbala
Nie wiem, która piękniejsza. Jedna jak niedźwiadek a druga jak Kleopatra z kocim okiem. Na szczęście nie trzeba wybierać i zgrany duet szuka domu. Za dobry dom 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Malina, zmień maila w pierwszym poście 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM