Ja dzisiaj dopiero po dwóch miesiącach sprzątałam pudełko z lekami Tosinki, no i się pobeczałam... Trzeba pamiętać ile radości nam dały jak z nami były.
Puchate Siły Tormund chory
Moderator: silje
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Puchate Siły
Sosnowa
Trudne to...
Ja dzisiaj dopiero po dwóch miesiącach sprzątałam pudełko z lekami Tosinki, no i się pobeczałam... Trzeba pamiętać ile radości nam dały jak z nami były.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dobrze Siula napisała, One zawsze z nami zostają.
- zwierzur
- Kontakt:
Ech, Sosnowo... Ja w rocznice miewam "oczy szeroko zamknięte"...
Wyciągam szyję i zerkam na bajeczną łąkę, rozciągającą się za TM. Widzę wszystkie swoje Sierściuchy - szczęśliwe, beztroskie i zdrowe..., brykają beztrosko nawet te, które chore się urodziły. To dobre miejsce, w którym kończy się cierpienie. Tu nie mają dostępu doczesne potwory: strach, ból, samotność, tęsknota... Wyobrażam sobie powitanie, gdy już do tej, sporej dziś, gromadki kiedyś dołączę... Wtedy robi się trochę lżej na sercu...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
sosnowa
Grawa miała u Was szczęśliwe życie. Nie wiadomo gdzie by trafiła - może jako zabawka dla dziecka ale pokarm dla gada?
A tak miała super stado cztero i dwunożne 
- sosnowa
- Kontakt:
Wiem. jesteście kochane
- sosnowa
- Kontakt:
Dzisiaj był mega wybieg, Otonia sobie wreszcie naprawdę poszalała i było absolutnie ok, czyli sterylizacja Myszy była niezbędna. Niestety Biała Małpa tak sobie upodobała antresolę, że odkąd znowu może, to bez przerwy tam włazi i się Otototo stresuje.
Dziś był dzień wielki dla Walczaka. Nie dość, że choć był pierwszy na wybiegu, dostał bardzo brudne meble po swoich przyszłych babach, był więc wniebowzięty
, to potem, po raz pierwszy, miał okazję zwiedzić równie zabałaganiony i kusząco wonny pałac swych narzeczonych. Na Podlasiu mówiło się kiedyś na takie odwiedziny "opatr"
obejrzał sobie kawaler willę dwupoziomową, jaką w posagu wnoszą damy.. Nie wiem, czy brak ziemi pszenno-buraczanej go zniechęcił, ale nieruchomością był zachwycony. No i gdzie wlazł, by tam lubo spać wśród otońskich bobów? Na antresolę. 
Dziś był dzień wielki dla Walczaka. Nie dość, że choć był pierwszy na wybiegu, dostał bardzo brudne meble po swoich przyszłych babach, był więc wniebowzięty
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- sosnowa
- Kontakt:
Dzima, w porównaniu z pałacem twojego stada, to nasza antresola razem z całą klatką 140 wygląda jak wygódka za chałupą. 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale ta antresola musi być ze złotych bobków skoro każda świnia chce tam leżeć 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na Podlasiu tez nie było ziemi pszenno-buraczanej, ziemniaczana raczej 
To kiedy Walczaka Wielki Dzień?
To kiedy Walczaka Wielki Dzień?