Amberka (ec+) i Hozi- mają swój domek!
Moderator: silje
Re: Amberka i Hozi [Sztum]- wolne
Prze kochane mordeczki
szkoda ,że mieszkam tak daleko

- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Amberka i Hozi [Sztum]- wolne
Transport zawsze jest do ogarnięciaMała10 pisze:Prze kochane mordeczkiszkoda ,że mieszkam tak daleko

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Re: Amberka (ec+) i Hozi [Sztum]- wolne
One są cudne
Trzymam bardzo mocno za domek 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Nikt nie chce świnki z EC.. Zero zapytań. Nie liczę tych, które padają bez zapoznania się z treścią wątku, bo jak tylko napiszę, że Amberka zdrowa nie jest- to zapada cisza. A Amberka, choć niedoskonała- chciałaby też mieć swój domek. Może kiedyś...
a tymczasem:
Przyniosłaś coś?

Jeść! Ruchy, ruchy!

Nieśmiała Hozi

a tymczasem:
Przyniosłaś coś?

Jeść! Ruchy, ruchy!

Nieśmiała Hozi

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No cudne te Twoje świnie! Ludzie jacyś dziwni... 

Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Echch no co to ludziom przeszkadza, jeśli nie chcą stada powiększać. I tak pewnie wiele świnek jest nosicielami i o tym człowiek nie wie. Amberka to jest wyjątkowo urocza 

-
- Kontakt:
Hozi tez jest dodatnia? Mieszkają razem?
Miałam przez jakis czas tymczasy z ec+ i udało sie znaleźć domek. Dziewczynom tez sie uda. Dokładnie -prawdopodobnie wiele swinek jest nosicielami i nikt o tym nawet nie myśli.
Trzymam za te dwie śliczne kluseczki.
Miałam przez jakis czas tymczasy z ec+ i udało sie znaleźć domek. Dziewczynom tez sie uda. Dokładnie -prawdopodobnie wiele swinek jest nosicielami i nikt o tym nawet nie myśli.
Trzymam za te dwie śliczne kluseczki.
DS:Matka Venda i Córka Via
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5422
Ronek [*2004] Grubcia [*2020] Volta [*2020]
DT im. Grubci: Julek, Pszczoła, Rudosław i Płochacz, Mercedes i inne
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =62&t=5422
Ronek [*2004] Grubcia [*2020] Volta [*2020]
DT im. Grubci: Julek, Pszczoła, Rudosław i Płochacz, Mercedes i inne
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Tak, dziewczyny mieszkają razem, bo w takim zestawie do mnie przyjechały. Hozi też jest pewnie dodatnia- nie sprawdzaliśmy tego.
To prawda, że zapewne większość świnek jest nosicielami. Takie czasy. Nikt nie robi bez potrzeby drogich badań na nosicielstwo. Tu akurat wiemy, że to EC jest faktem. Z resztą Amerka jest objawowa- trochę przechyla łepek, trochę krzywo idzie, kiedy powinna iść prosto. Też dało mi się kiedyś znaleźć domek dla świnki z EC.. I to parę lat temu, kiedy pojawiały się pierwsze przypadki wśród świnek. Teraz problem robi się dość powszechny. Mam nadzieję, że i je ktoś przygarnie. Są osoby chcące pomagać właśnie takim zwierzakom najbardziej przez los poszkodowanym, szkoda tylko , że tych osób jest tak mało..
To prawda, że zapewne większość świnek jest nosicielami. Takie czasy. Nikt nie robi bez potrzeby drogich badań na nosicielstwo. Tu akurat wiemy, że to EC jest faktem. Z resztą Amerka jest objawowa- trochę przechyla łepek, trochę krzywo idzie, kiedy powinna iść prosto. Też dało mi się kiedyś znaleźć domek dla świnki z EC.. I to parę lat temu, kiedy pojawiały się pierwsze przypadki wśród świnek. Teraz problem robi się dość powszechny. Mam nadzieję, że i je ktoś przygarnie. Są osoby chcące pomagać właśnie takim zwierzakom najbardziej przez los poszkodowanym, szkoda tylko , że tych osób jest tak mało..
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
- zwierzur
- Kontakt: