Dziewczynki śliczne jak zawsze. Miziaki dla stadka

Moderator: pastuszek

NoooAfi pisze:Inka jest rozczulająca jak tak liże Nutkę

Miała towarzyszkę do zwiedzania pokoju.
  Miała towarzyszkę do zwiedzania pokoju. Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Wiem, że powinnam jej wziąć młodą koleżankę ale jeszcze nie potrafię
 Wiem, że powinnam jej wziąć młodą koleżankę ale jeszcze nie potrafię  w sumie to nie wiem kiedy będę w stanie bo po Nali też długo nie mogłam znaleźć tej jedynej
 w sumie to nie wiem kiedy będę w stanie bo po Nali też długo nie mogłam znaleźć tej jedynej  Mam nadzieję, że Nutka nie wywinie żadnego numeru i nie będę musiała szukać na cito. Na razie dziewczyny mają siebie.
 Mam nadzieję, że Nutka nie wywinie żadnego numeru i nie będę musiała szukać na cito. Na razie dziewczyny mają siebie. 

Miała ostatnio sprawdzane to ani grzyby nie wyrosły ani pasożytów nikt nie znalazł... Nawet z dr Kasią chciałyśmy dać profilaktycznie advocat ale że zaczęliśmy leczenie fenbendazolem to się wstrzymaliśmy żeby za dużo leków na raz nie dostała. Nie wiem co powoduje takie łuszczenie tylko wokół oczu... Tzn całą skórę na suchą, dostawała nawet przez dłuższy czas vetoskin ale jak było tak jest a sprawa ciągnie się od lata
 Miała ostatnio sprawdzane to ani grzyby nie wyrosły ani pasożytów nikt nie znalazł... Nawet z dr Kasią chciałyśmy dać profilaktycznie advocat ale że zaczęliśmy leczenie fenbendazolem to się wstrzymaliśmy żeby za dużo leków na raz nie dostała. Nie wiem co powoduje takie łuszczenie tylko wokół oczu... Tzn całą skórę na suchą, dostawała nawet przez dłuższy czas vetoskin ale jak było tak jest a sprawa ciągnie się od lata 
 Inka pomału przyzwyczaja się do braku Toli... Zaczyna spacerować po pokoju a jak siedzę w nimi na kocu to popkornuje.
 Inka pomału przyzwyczaja się do braku Toli... Zaczyna spacerować po pokoju a jak siedzę w nimi na kocu to popkornuje. Ciągle mi jej brakuje i często zdarza mi się płakać jak o niej myślę...
 Ciągle mi jej brakuje i często zdarza mi się płakać jak o niej myślę...