Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Nutka, Tola i Frugo, Nala za TM [*]
uwielbiać wolno, ale prezesem fanklubu jestem JA
STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
A ja mam legitymację członkowską fanklubu z nr 2sosnowa pisze:uwielbiać wolno, ale prezesem fanklubu jestem JA![]()

- sosnowa
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ej a ja to co?
Tola po korekcie znowu gorzej je. W sumie sama ma ochotę tylko na ratunkową trovetu. Teraz ani ziętek nie smakuje ani wymieszany z marumoto body build. O rodicare nie wspomnę bo chciałam zaoszczędzić i kupiłam większe opakowanie to teraz chyba sama będę to jadła
Saszetki jadły obie a z dużej puchy żadna nie chce 

Tola po korekcie znowu gorzej je. W sumie sama ma ochotę tylko na ratunkową trovetu. Teraz ani ziętek nie smakuje ani wymieszany z marumoto body build. O rodicare nie wspomnę bo chciałam zaoszczędzić i kupiłam większe opakowanie to teraz chyba sama będę to jadła

- urszula1108
- Kontakt:
Ty jesteś tylko do obsługi gwiazdmartuś pisze:Ej a ja to co?![]()

Może jej się jeszcze odwidzi? Rodi care kupiłam dla Lucynki kupiłam tylko saszetkę, bo moim poprzednim prośkom nie bardzo smakował. a se na n grymasi i wciąga wszystko jak leci. Ale ona sama też podjada i my ją tylko sporadycznie dokarmiamy. Moje prosiaki lubiły herbi care i critical care (trochę mniej), ale wiadomo każda kolejna karma to koszty.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Moje lubiły ale w saszetkach. Kiedyś kupiłam puszkę to Tola jadła ale jakoś niespecjalnie. Myślałam, że się przejadła i przestałam kupować. Później przez jakiś czas zamawiałam saszetki to jadły. Nutka też jej wyjadała. A teraz kupiłam puszkę i nie chcą jeść 

- urszula1108
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Ja kupuję rodicare suchy pokarm i mielę. Nie mieli się bardzo drobno, ale jedzą. Gruby dziś zaskoczył, jak do mieszanki dodałam alerlacku.
- urszula1108
- Kontakt:
Lucynka dostaje zmieloną CC + rodi + Ziętka, wszystko zmieszane za każdym razem w różnych proporcjach. Na czas jedzenia trzeba ją odizolować, bo reszty nie można odgonić.