Ori przytulas szuka dobrego domu na stałe - Wa-wa :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

mgd222
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Ori przytulas szuka dobrego domu na stałe - Wa-wa :)

Post autor: mgd222 »

Wysłałam maila odnośnie adopcji Oriego.

Czekam na kontakt. ;)
Ancur

Post autor: Ancur »

Czy adopcja jest aktualna? I czy Kraków wchodzi w grę?
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Post autor: lunorek »

@Ancur, na chwilę obecną jestem w trakcie rozmów z osobą zainteresowaną Orim w Warszawie. Zobaczymy jak nam się kwestia rezerwacji i ewentualnej adopcji wyklaruje. Nie ukrywam, że preferuję Warszawę ze względu na nieznajomość charakteru prosiaczka. W razie problemu z łączeniem nie będzie trudności związanych z przewożeniem świnki i zaoszczędzi to zwierzakowi niepotrzebnego stresu.
Ancur

Post autor: Ancur »

Ok, rozumiem. W razie czego jestem w rezerwie :)
patrycja

Post autor: patrycja »

Jak przystojniak :buzki: ?
NiemałaGosia

Post autor: NiemałaGosia »

Co należy zrobić, żeby adoptować to cudo ?
Miały dwóch kolegów w podobnym wieku.

Pozdrawiam
Małgorzata
730 530 275
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Re: Ori przytulas szuka dobrego domu - Wa-wa :) -rez.

Chłopczyk na razie ma rezerwację dla mgd222 (domek po wcześniejszym wpa, posiadający prosiaczki z Spśm). W tym tygodniu odbędzie się próbne łączenie Orisia z kolegą. Jeśli się nie uda, Ori oczywście wróci do puli adopcyjnej. Proszę inne osoby zainteresowane Orisiem o śledzenie wątku misiaka :)
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

No i pojawiła się kolejka po Oriego! :D Skinek! Gdybym ja tylko mogła...Walcz o najlepszy domek malutki! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :love:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

@Beatrice, a żałuj, żałuj :lol: No jest teraz lekka kolejka, domek oczekujący oraz 2 ewentualne osoby w rezerwie, w tym druga z osób w Wa-wie. Choć sporo czekał chłopak na swoje 5 minut, bo kilka razy od lutego na fb już go pokazywałam i nikt nawet o niego nie zapytał. Naprawdę strasznie fajny prosiak z niego. Wczoraj oglądał TV z moim bratem jak mu klatkę sprzątałam. Zdecydowanie nie jest fanem dinozaurów, na ryk gada biedak dał nura pod kocyk :lol:

@Ewa i Michał, wilkołakiem Oriś nie jest, ale ma naprawdę piękny pompon jak na skinniaka, bardzo gęsty, oraz cudną Vkę na ryjku, czyli jest to tak zwany v-shaped. Ja sama chciałam mieć taką cudną v-kę u któregoś ze swoich, to mi wzięły moje złośliwce i w tym miejscu wyłysiały :102:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

lunorek pisze:@Ewa i Michał, wilkołakiem Oriś nie jest, ale ma naprawdę piękny pompon jak na skinniaka, bardzo gęsty, oraz cudną Vkę na ryjku, czyli jest to tak zwany v-shaped. Ja sama chciałam mieć taką cudną v-kę u któregoś ze swoich, to mi wzięły moje złośliwce i w tym miejscu wyłysiały :102:
Zawsze się człowiek czegoś nowego dowie :D
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”