Taaa.... Doliczając upartość mojej córki która uwielbia ich karmić... Obstawiam dużo więcej.
Muszę chować nawet natki pietruszki itp żeby nie sięgała sama, jak tylko chłopcy zaczynają między sobą rozmawiać to wg córy są głodni, co tam że miska pełna paśniki (2x) sianka pełne, chłopcy głodni trzeba dokarmić (10 min wcześniej zjedzona pełna miska warzyw i pół miski CN). 1200 gram powiadasz?
Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Moderator: silje
Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
No myślę, że to będą standardowo duże świnki 1200, ale czas pokaże, bo kto to wie świnię 

No racja... Chłopcy i tak teraz mają wypas apartament, aż nie chcą biegać po wybiegu
muszę im sprezentować trzeciego świnka żeby się rozruszali hihi.

Doświniaj, doświniaj!
Bo co to tam 2!
Mi przy trzech się wydawało, że świń się dopatrzyć nie mogę w domu! Za duży spokój
Bo co to tam 2!
Mi przy trzech się wydawało, że świń się dopatrzyć nie mogę w domu! Za duży spokój

Inteligencja Katany mnie zaskakuje z dnia na dzień, od dłuższego czasu Katana słodko grucha do Samuraja żeby się przytulić, oczywiście Samuraj tego nie chce na widoku więc czasem postraszy Katanę zębami, ale nie biją się, Katana odpuszcza na chwilę.
Niezłe kluseczki, mordeczki kochane ... tylko patrząc na ostatnie zdjęcie zastanawiam się, jak Samuraj daje radę wejść do domku...

Ha... Oni obaj się mieszczą do jednego domku 

Mk1609 pisze:Ha... Oni obaj się mieszczą do jednego domku

Też mnie to zastanawia. Jeszcze parę dni i będą ważyć kilogram, już Katana waży 977g Samuraj dokładnie 55g mniej.