Moje szyneczki ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
magmagpie

Re: Moje szyneczki ;)

Post autor: magmagpie »

No ty to masz telenowelę... nic tylko boki zrywać :D
Myślałam, że jak Aussi pisała, że będą łagodne to Krokiet się doczeka a tu widzisz wyszło szydło z worka . Świnkowisko pierwsza klasa, poproszę kolejne odcinki
Co do Agresta... widać że szczęśliw przytulony do Brysiowego zada, Brysia zadek też szczęśliw :D Porter to w ogóle bo świńskim swędem pprzejął schedę po Schabie
Zal tylko Agrestowego łomotu, ale zapracował...
Boe ja chcę jeszcze :laugh: :rotfl:
Katia69

Post autor: Katia69 »

Prosimy o więcej ;)
boe22

Post autor: boe22 »

Żeby trzasnąć post dłuższy niż jedno zdanie i wstawić do tego fotki, musiałam dostać w końcu urlop(po miesiącach zawracania dupy, dostałam aż 3 dni, wow, czyste szaleństwo, aż nie wiadomo co z czasem robić!!! Grrr) :lol: :roll: .
Przypuszczam, że następnego urlopu doproszę się za 10 lat i być może pojawi się wtedy kolejny odcinek :glowawmur: :rotfl: .
No a tak serio to postaram się trochę szybciej złożyć relację z życia czubków i psychopatów :102:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

:laugh: :laugh: :laugh: życzymy szybkiego i dłuższego urlopu-oby tylko świnie ci go nie zaplanowały :laugh:
Musekid

Post autor: Musekid »

Ukradkiem się wciągnęłam w ten wątek, będę kibicować za urlopy :P
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Podobno Łepkowska znudzona relizacją tasiemców dla telewizji, podgląda twoje świnkowisko, bo będzie kręcić dokument dla BBC :D
oczywiście "czytała Krystyna Czubówna" :laugh: :rotfl: :laugh:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Super emocjonujące łączenie :laugh: Fajnie, że białasy tak się pokochali :love:

boe jakbyś nie miała czasu na pisanie to nie pisz. Ale foty albo filmy to wstawiaj :szczerbaty:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Nie spodziewałam się takiego obrotu sytuacji :o ale to fajnie, że chłopcy tak się dogadali i dzięki temu Agrest znalazł przyjaciela.
Porter lubi starszych :lol: nie będzie obcował z gówniarzerią :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
boe22

Post autor: boe22 »

Nikt się nie spodziewał!
Teraz mam dwa życiowe problemy!
a) jak przerobić zagrodę(tzn. wiem jak- chcę przedłużyć Agrestową zagrodę i puścić ją do końca, ale zastanawiam się czy dorobić im wieże wartownicze, albo pięterka....chyba lepiej wieże :lol: )
b) do kogo trafi- gdzieś w połowie roku pewnie- nowy świń? Do zlepionej dwójki, czy trójki drombo :think: ?! Miał być dla Agresta, ale Agrest jak widać sprowadził sobie do zagrody Brysia!
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Czas aranżowanych małżeństw minął :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”