Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Moderator: silje
Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Nie dziwi was to że to facet chce się doświnić? Przeglądam to forum i widzę więcej kobiet niż facetów (dobrze że to nie bezludna wyspa)
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Trochę... ale pokazujesz że wyjątki istnieją
Już widziałam, że czaisz się na potomstwo Papugi.....oj żeby cię TŻka zaraz do adopcji nie wystawiła

Już widziałam, że czaisz się na potomstwo Papugi.....oj żeby cię TŻka zaraz do adopcji nie wystawiła

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Grozi mi tym codziennie
więc robię sobie z tego tyle 

Jak mój małż chciał bym dała do adopcji wszystkie 3 maluchy a nie tylko samczyka to powiedziałam mu że prędzej jego wyadoptuję niż wszystkie maluchy i tym sposobem do adopcji poszedł tylko samczyk a dziewczyny zostały.
Ma się ten dar przekonywania prawda?

Ma się ten dar przekonywania prawda?

Hyh.... U mnie wszystko zaczęło się od 1 zachcianki:
Kochanie a może kupimy kota który był pokazany w pytaniu na śniadanie? No wiesz ten Ragdoll. - powiedziała żona
No fajny pomysł, czekaj zobaczę ile kosztują i jaka wyprawka potrzebna.
Dwa miesiące później
Kochanie muszę wystawić ciebie na olx bo nie stać mnie na wyprawkę dla jednego a muszą być dwa, do tego 1 kotek kosztuje tylko 1500 zł bez rodowodu.
Chwilę potem podczas 3cich urodzin córki pochwaliła się wszystkim o pomyśle. Na szczęście szybko jej przeszło, ale tydzień później wspomniała o śwince, że już kiedyś jedną miałem to zadziałało jak woda na młyn.
Kochanie a może kupimy kota który był pokazany w pytaniu na śniadanie? No wiesz ten Ragdoll. - powiedziała żona
No fajny pomysł, czekaj zobaczę ile kosztują i jaka wyprawka potrzebna.
Dwa miesiące później
Kochanie muszę wystawić ciebie na olx bo nie stać mnie na wyprawkę dla jednego a muszą być dwa, do tego 1 kotek kosztuje tylko 1500 zł bez rodowodu.
Chwilę potem podczas 3cich urodzin córki pochwaliła się wszystkim o pomyśle. Na szczęście szybko jej przeszło, ale tydzień później wspomniała o śwince, że już kiedyś jedną miałem to zadziałało jak woda na młyn.
- Dzima
- Kontakt:
A piękne ragdolle ma Aussie
nie żebym kusiła....https://www.facebook.com/pg/Aussie-Welk ... 7010958125

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Dzima
- Kontakt:
Łap link do jej wątku bo wstyd tam nie zajrzeć... tyle cudnych mordek http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=6791
Pyrka
Za TM
Za TM

Zaglądałem do aussi ale nie załapałem że ma ragi do adopcji.
- Dzima
- Kontakt:
Hodowla.
Pyrka
Za TM
Za TM

Dzima widziałam właśnie te kociaki Aussie-są boskie
Chyba jednak oddam małża do adopcji

Chyba jednak oddam małża do adopcji