Beza[*], Julcia[*], Sztabka[*], Babsi[*] i Sebastian[*]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Hipo

Re: Beza i Julcia duet do schrupania - Warszawa

Post autor: Hipo »

Mam takie pytanie, może głupie, ale czemu łączycie świnki w DT i nie można ich adoptować osobno? Ktoś może by chciał tylko jedną świnkę adoptować, a tu od razu do adopcji razem, choć wcześniej świnki się nie znały. Rozumiem świnki, które mieszkały ze sobą, ale świnki pojedyńcze miałyby większe szanse adopcji, bo dużo ludzi ma już świnki i chciałyby pomóc np. 1 śwince. Wiem, że świnkom wszystko jedno czy mieszkają w DT czy w DS, ale miałybyście większą szansę na znalezienie DS. Może się mylę.
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Hipo pisze:Mam takie pytanie, może głupie, ale czemu łączycie świnki w DT i nie można ich adoptować osobno? Ktoś może by chciał tylko jedną świnkę adoptować, a tu od razu do adopcji razem, choć wcześniej świnki się nie znały. Rozumiem świnki, które mieszkały ze sobą, ale świnki pojedyńcze miałyby większe szanse adopcji, bo dużo ludzi ma już świnki i chciałyby pomóc np. 1 śwince. Wiem, że świnkom wszystko jedno czy mieszkają w DT czy w DS, ale miałybyście większą szansę na znalezienie DS. Może się mylę.
Już śpieszę z wyjaśnieniem. Otóż świnki te się znały - przez kraty. Właściciele nie potrafili ich połączyć, bo normalne zachowania uznawali za agresję. Chrumka się tym zajęła i dobrze jej poszło. Nie wszystkie świnki są poparowane. Ja na przykład mam Biankę do adopcji do innej świnki.
Hipo

Post autor: Hipo »

Rozumiem, dzięki za wyjaśnienie :)
Awatar użytkownika
Chrumka
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Chrumka »

Cynthia dziękuję za wyjaśnienie. Chciałabym tylko dodać że obie przeszły przez to samo małe ciasne lokum w którym przebywały,ledwo mogły się w nim przekręcać i piwnica.Teraz w dużej klatce mają tyle miejsca że póki co nawet hierarchii nie próbują ustalać, tylko każda sobie leży zrelaksowana i zadowolona. :-)

Poprosimy o rezerwację dla motyleqq :jupi: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
embenew

Post autor: embenew »

Jakoś mam słabość do świnek Chrumki :) Dziewczyny są cudne! Dobrze, że już mają rezerwację :) No i oczywiście :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Śliczne panny :love:
motyleqq

Post autor: motyleqq »

to teraz byle do soboty :love:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Motyleqq, ale wątek musisz im prowadzić. Julka to jest moja świnka troski specjalnej, do której mam olbrzymią słabość. Mimo że była u mnie tylko dwa dni. Będziesz prowadzić wątek?????? :please:
Awatar użytkownika
Chrumka
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Chrumka »

:szczerbaty: na razie to poczekamy do soboty i będziemy :pray: :pray: :pray: żeby dziewczynki się dogadały. Myślę że motuleqq będzie pisać, Cynthia, Ty masz słabość do Julci ja do Bezy :love: :love: więc będziemy kibicować :ok:
motyleqq

Re: Beza i Julcia duet do schrupania - Warszawa rez. motyleq

Post autor: motyleqq »

już od dawna planuję założenie wątku, więc jak już prosiaki będą w komplecie, to im założę :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”