Aloes przystojny peruwiańczyk DS [Nowy Dwor Gd]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
magmagpie

Aloes przystojny peruwiańczyk DS [Nowy Dwor Gd]

Post autor: magmagpie »

*Imię świnki- Aloes
* Wiek świnki- ok. 2-3 lata na 07.2017
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 2473
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.- ok. Nowego Dworu Gdańskiego- MAS
* Historię zwierzęcia, przebyte choroby- odratowany z paskudnej pseudohodowli ,świnek wręcz garnie się do człowieka,ale wygląda na to,że jest przyjaźnie nastawiony do innych świnek,cichutki.Mieszkał z Arniką
*Informacje dot. diety- trawa,mlecz,seler naciowy,ogórek , sałata rzymska, siano, marchewka,jabłko,pomidor,arbuz,Cavia Nature.
* Stan adopcji- DS opole
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innego samca lub wysterylizowanej samiczki
* Kontakt w sprawie adopcji: magmagpie, swinka.pomorskie@gmail.com
* informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: MAS
W przypadku adopcji 300km poza Nowy Dwór Gdański należy pamiętać, że swinkę można odebrać wyłącznie osobiście i należy liczyć się, że w razie niepowodzenia w łączeniu świnkę będzie trzeba odwieźć na miejsce
Obrazek

fajna peruwianka, miły, cichy (na tle innych drzyjpaszurów jest wręcz lakoniczny) wydaje się lubić inne świnki więc do adopcji do innego samca
EDIT: DS
Ostatnio zmieniony 12 sie 2017, 12:39 przez magmagpie, łącznie zmieniany 3 razy.
PiDzi
Miejscowość: Świętochłowice
Kontakt:

Re: Aloes kochany rozetek wolny [Nowy Dwor Gd]

Post autor: PiDzi »

Kurde, to nie rozetek! Ale świń śliczny! Miałem podobnego samczyka! Moja Żona się zakocha w tym prosiu. Jak na pseudohodowlę, to on jest wręcz stary! Jak to się stało, że jest zdrowy? Ma bardziej 2 czy 3 lata? Jakby wyglądała sprawa potencjalnego transportu na Śląsk? To wszystko orientacyjnie. Za dwa tygodnie się okaże, czy nasza znajda ma e.c.
magmagpie

Re: Aloes kochany rozetek wolny [Nowy Dwor Gd]

PiDzi pisze:Kurde, to nie rozetek! Ale świń śliczny! Miałem podobnego samczyka! Moja Żona się zakocha w tym prosiu. Jak na pseudohodowlę, to on jest wręcz stary! Jak to się stało, że jest zdrowy? Ma bardziej 2 czy 3 lata? Jakby wyglądała sprawa potencjalnego transportu na Śląsk? To wszystko orientacyjnie. Za dwa tygodnie się okaże, czy nasza znajda ma e.c.
:) Dzięki za uwagę dla mnie każda kudłata świnia to rozeta :D z tym wiekiem to tak naprawdę więcej niż 2 mniej niż 3 :D
trzymamy kciuki za waszego gamonia małego, bo tak się cieszę że go od tej baby wzięliście i daliście mu drugi dom, że nawet nie chcę myśleć, że może mieć EC. jak myślę o tym jak żył to aż się trzęsę ze złości

tak jak i te pseudo....
PiDzi
Miejscowość: Świętochłowice
Kontakt:

Re: Aloes przystojny peruwiańczyk wolny [Nowy Dwor Gd]

Post autor: PiDzi »

A jak z transportem? Pytam, bo peruwianki są spokojniutkie i pasowałby Morfeuszowi taki prosiek. Oczywiście to kombinowanie byłoby po wyniku dodatnim e.c. u naszego Zefira.
magmagpie

Re: Aloes przystojny peruwiańczyk DS [Nowy Dwor Gd]

Aloes jest szczęściarzem. MAS zawahała się chwilę co do stanu zdrowia Zorby który mial jechać do Opola, Zorba (jak się okazało na szczęście zdrowy) został u nas, a Aloes ma domek

Dużo szczęścia całej rodzince, żeby świnkowe dni płynęły siankiem i trawką....
:love: :love: :love:
magmagpie

Re: Aloes przystojny peruwiańczyk DS [Nowy Dwor Gd]

Aloes szczęśliwy w nowym domku :love: :love: :love:
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”