Grobelka i cała rodzina w DS [Jaworzno]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Olja

Re: Grobelka- Urodziła 5 maluszków! wstrzymana [Jaworzno]

Post autor: Olja »

Ale bym z chęcią przytuliła wolfa :D cudne maluszki
wilczurka

Post autor: wilczurka »

A ja bym przytuliła wszystkie malce (Grobcie też bo przecież jest mała) jak bym już to zrobiła to bym nie oddała :102:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Maluszki i mama dobrze :) Aiset przybrał znowu, wpis z wagą zrobię wieczorem. A płci jeszcze nie zdradzę, ale powiem, że są najpewniej 2 dziewczynki i 3 chłopców ;)
wilczurka

A to nie zle się ustawili mamusia i dwie córki i trójka synków :D a wolf jakiej może być płci? ;)
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

Mam nadzieję,że Teplup to samiczka :pray:
wilczurka

A ja mam nadzieje że Elcarim i wolf są tej samej płci :P :love:
Panna Bagins

Post autor: Panna Bagins »

Cieszymy się z Bilbem i Gimlim, że maluchy zdrowo rosną! Oby tak dalej! :) :buzki:
Virago

Post autor: Virago »

maluchy ledwo tydzień mają a ja już z niecierpliwości umieram... :lol: jak tak dalej pójdzie to zanim się coś wyjaśni wykituję z nerwów :lol:
anmitsu

Post autor: anmitsu »

Waga z 7 dnia
Wolf: 133g |+6g
Aisi: 117g |+7g
Elcarimi: 116g |+9g
Teplup: 107g |+6g
Aiset: 67g |+10g :shock: Ważyłam go 2 razy, ale dalej nie mogę w to uwierzyć. Zważę za chwile jeszcze raz.... Teraz ssie, on praktycznie cały czas jest przy cycku. Reszta ferajny już tak nie jest zainteresowana mlekiem, więc on nadrabia. Był spóźniony o ten tydzień, powinien urodzić się jutro. Otworzył szerzej oczka, nabrał ciałka. Płakać mi się chce... :jupi:
Zważyłam po raz 3: 67g :yahoo:

Jak wszyscy tak czekają to niech będzie :D
Z moich przypuszczeń co do wyglądu podwozia to prawdopodobnie (ale nie jest to pewne) Aisi i Elcarimi to dziewczyny, a Wolf, Teplup i Aiset chłopcy. Dopóki nie będzie to wiadome w 100% i maluchy nie osiągną dobrego wieku i wagi, to na ten czas wstrzymuję ich rezerwacje ;)
Virago

Post autor: Virago »

o takkkkk!! Elcarimi!!!! oby mi się udało bo nowa klatka już w drodze :D Aisi też cudeńko!!!! nawet Loth z dnia na dzień coraz lepiej wygląda chyba jej się moje emocje udzielają :lol: o ja głupia już mam wszystko po za karmą w domu na powitanie piękności :lol:
ja się nie zgadzam na żadne wstrzymanie rezerwacji! :lol: zapraszam do siebie na wizytację szybko szybko :lol: woda na kawę już włączona
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”