Nie przypuszczałam, że znów tak szybko przyjdzie mi założyć wątek w in memoriam. A na pewno, że przyjdzie mi zakładać go Tobie, Chomisiu...
Zniknęłaś z naszego życia tak nagle, jak się w nim pojawiłaś. Zostawiłaś w sercu bolącą ranę... Wiedziałam, że jest źle. Że Twoje serduszko jest obciążone, że coś niszczy Twoje ciałko i przeszkadza Ci oddychać... Ale miałam nadzieję. Miałam nadzieję, że skoro już wiemy, że bierzesz leki, to zostaniesz z nami jeszcze trochę... trochę dłużej... A teraz? Nie usłyszę już skrobania Twoich pazurków o panele, mimo że miałaś nie schodzić z kocyka. Nie zobaczę szybko uciekającego, okrągłego kuperka, który przyłapany na gorącym uczynku ewakuuje się tam, gdzie jego miejsce... Nie będzie rogalikowania, przytulania się do brody TŻa i stawania słupka proszącego o zielone... Pobiegłaś do Dream, do swojej najbliższej przyjaciółki, i mam nadzieję, że tam jest Ci lepiej. Dziś wiem, że choroba która Cię niszczyła, była nieodwracalna, i gdybyś została z nami dłużej, pewnie byś cierpiała. A tego bym dla Ciebie nie chciała... Wiem, odeszłaś tak szybko, w pół kroku, pewnie sama zaskoczona tym, co się stało... Zabrałaś ze sobą kawałek mojego serca. Byłaś niezwykłą świnką, uśmiechniętą, mądrą, ciekawską, rozpieszczoną przez TŻa. Byłaś jego ukochaną świnką... Nic już nie będzie tak jak było...
Czuwajcie nad stadem razem z Dream i Sheerankiem.
Miracle, mój kochany, uśmiechnięty Chomiś [*]13.02.2017 [*]
Moderator: pastuszek
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Miracle, mój kochany, uśmiechnięty Chomiś [*]13.02.2017
Miałam coś napisać ale nie umiem, bo już się rozbeczałam. Bądź szczęśliwa za TM Chomiczku
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Fikaj tam z całą rzeszą prosiaków forumowych, najedzcie się trawy i cykorii do woli
Poryczałam się...
Miracle
Miracle
Monika
Dla Miracle na drogę za TM
Dla Miracle na drogę za TM
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: