Międzygatunkowe Zbóje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Międzygatunkowe Zbóje: Miżelki, czekoladki i ciasteczka

Post autor: etycja »

ANYA pisze:Gdyby nie te odleglosci to dawno temu wzielabym zboja od Ciebie...Ale szkocja jest zbyt daleko zeby skazywac chomisie na tak dluga podroz. Pozatym klatka po Shimmerku jest juz zajeta.
Strasznie mi sie podobal ten Twoj duzy chomis...Vatz chyba
To powiem Ci, ze teraz urodzą się jego prawnuki czy coś w tym guście. Mają Gingerbread w przodkach. Również C Zbója Ceilana. Dlatego mam ogromny sentyment do Ululani.
Pani Strzyga pisze:Cudna oprawa oczek :love:
:D

Jakby mi się przydało turbo doładowanie teraz. Mam poważne zadanie zdjęcia terrarium (Kto je tam @#$... postawił tak wysoko?) Inaczej nie wjadę z klatką a pomysł jest taki, żeby świnie miały do dyspozycji 280cm klatkę, tylko trzeba się poświęcić i przestawić meble. Idealna robota dla Martusi 150 w kapeluszu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

etycja pisze:
ANYA pisze:Gdyby nie te odleglosci to dawno temu wzielabym zboja od Ciebie...Ale szkocja jest zbyt daleko zeby skazywac chomisie na tak dluga podroz. Pozatym klatka po Shimmerku jest juz zajeta.
Strasznie mi sie podobal ten Twoj duzy chomis...Vatz chyba
To powiem Ci, ze teraz urodzą się jego prawnuki czy coś w tym guście. Mają Gingerbread w przodkach. Również C Zbója Ceilana. Dlatego mam ogromny sentyment do Ululani.
Anya a dlaczego nie uzupełniasz wątku? Co tam się u ciebie dzieje? Kto zajmuje lokum po Shimmerze? Bo wiesz...mój brat w wakacje wybiera się do Polski, ale z Edynburga. Więc myśl, myśl bo transport się znajdzie ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Dzima, akwarium po Shimmerku już zajęte z tego co pamiętam, tylko przez jakieś inne stwory :)
ANYA

Post autor: ANYA »

Etycja Valza lubilam, bo byl tak wielki, ze zastanawialam sie czy nie pomylilas go ze swinka...
Kolor super ale bardziej mi sie podobaja biszkopty...zawsze chcialam miec biszkoptowe zwierzatko.

Dzima moglas wczesniej powiedziec, ze brat przyjezdza. ... oh nie wrzucam nowyvh fotek bo nie mam dla kogo...

Mialam moj detolf zwinac za szafe, ale moje dziecko koniecznie chcialo uratowac I zaadaptowac zwierzatko
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

no jak nie ma dla kogo, a dla mnie?????????
ANYA

joanna ch pisze:no jak nie ma dla kogo, a dla mnie?????????
Nikt mnie nie odwiedza :cry: a mam nowe foty :neener:
Etycja Sorki za zasmiecanie watku
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

ANYA pisze:
joanna ch pisze:no jak nie ma dla kogo, a dla mnie?????????
Nikt mnie nie odwiedza :cry: a mam nowe foty :neener:
Etycja Sorki za zasmiecanie watku
A śmieć sobie do woli. Mój znajomy w przyszłym tygodniu będzie w Polsce, ale no kurczę, nie urodzę :102:

Biszkopt czyli Dove czy Cream? Jak Cream, to czemu nie Tristar? Oni mają tak niesamowite chomiki i wielkie i piękne i wybarwione. Długo by mówić o nich.
Obrazek
ANYA

Etycja moj detolf I tak jest juz zajety no I nie moge brac nastepnych zwierzakow...no ale moze kiedys...za pare lat...
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

No i póki co mamy "N" jak Kiszka. Wygląda na to, że mimo starań, nie będzie małych Ululaniątek. Grześ stara się jak może, ale jeśli Ululani nie zachodzi w ciążę, miotu nie będzie. Trzecie i zarazem ostatnie chyba podejście do miotu miało miejsce wczoraj. Fakt, że teraz wyskoczyły mi sprawy zupełnie inne i faktycznie nie będę miała czasu siedzieć nad maluchami, ale miałam nadzieję, że się uda. Wkrótce inne łączenia, Zbóje na wiosnę rozkwitają, ale teraz czeka nas trochę trudny okres przez który też trzeba jakoś przejść. Dla osłody może wynagrodzę nielicznym, którzy tu jeszcze zaglądają fotkami prosiaków i chomiczków, jeśli akurat będą chciały pozować gdy będę miała czas na fotki.
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

My zaglądamy cały czas ale nie zawsze piszemy :idontknow:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”