Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - drożdże i nie tylko
Można by rzec, patrząc na tą dłoń malutką, że bratanek Jasio udzielił Blance także błogosławieństwa!joanna ch pisze:

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
albo supermocami zadziałał, on lubi wszelkich superbohaterów 
Buniak mi spadł do 650 gramów... a już było 700 parę dni temu
Będziemy znów pruć metoclopramidem i znów intensywnie karmić ale jak to nie pomoże to ja już nie mam pomysłów
Bobki takie zupełnie chomicze wychodzą. Albo znów jako zlepiona masa. A je zdaje się normalnie i sama wcina
Nie wiem, to możliwe żeby zęby znów przerosły po 12 dniach? Ona coś czasem kwęka cicho przy samodzielnym jedzeniu - pytanie - dziobek ją boli czy brzuch?
Jeżeli dożyje powrotu do Warszawy to chyba poważnie zastanowię się nad uśpieniem.

Buniak mi spadł do 650 gramów... a już było 700 parę dni temu

Jeżeli dożyje powrotu do Warszawy to chyba poważnie zastanowię się nad uśpieniem.

Trudna decyzja przed toba...jaka jest szansa, ze stan Buni sie poprawi?
O matko Buniaku weź się serio w garść!
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Asia 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Nie mam pojęcia, nikt ze mną nie rozmawiał o długotrwałych perspektywach, tylko o doraźnym powstrzymywaniu chudnięcia i mazistych kup.
No bo powiedzcie mi, jak długo można żyć takim chudym i jak bardzo można schudnąć - już i tak wygląda jak szkielecik a jak ma tak nie przyswajać pokarmu i w końcu paść z wycieńczenia organizmu mimo jedzenia... Trochę straszna perspektywa. Jak ktoś miał taki przypadek to proszę o komentarze.
Główny problem jest w tym że ona nie przyswaja dobrze pokarmu - no i co z tym zrobić, nie może do końca życia być na codziennych zastrzykach, to ją strasznie traumuje więc co to za życie. Dziś dostała zastrzyk na kupsztale i znów siedzi w kącie.
Lek po którym czuła się lepiej, l-glutamina - już odstawiony, brała go zgodnie z umową 2 tygodnie i odstawiłam po konsultacji. Nystatyna skończy się za kilka dni, więc drożdżyca powinna być już mniejsza. No i co jeszcze - są te nieprzyswajające kosmki jelitowe czy jak to nazwać i prawie niewykształcone chomicze mini kupki. Amyladol który ma długotrwale dostawać to nawet nie wiem na co, zdaje się że na trzustkę?
No bo powiedzcie mi, jak długo można żyć takim chudym i jak bardzo można schudnąć - już i tak wygląda jak szkielecik a jak ma tak nie przyswajać pokarmu i w końcu paść z wycieńczenia organizmu mimo jedzenia... Trochę straszna perspektywa. Jak ktoś miał taki przypadek to proszę o komentarze.
Główny problem jest w tym że ona nie przyswaja dobrze pokarmu - no i co z tym zrobić, nie może do końca życia być na codziennych zastrzykach, to ją strasznie traumuje więc co to za życie. Dziś dostała zastrzyk na kupsztale i znów siedzi w kącie.