Puchate Siły znowu we dwoje

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Puchate Siły

Post autor: joanna ch »

A jak strzygliście Grawę? Ja muszę Majkę dorwać bo kołtuny ma straszne na tyłku a tak się nie daje...
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Nożyczkami a w tym czasie dostała coś skandaliczne.nieodpowiedniego, znaczy suchego chleba kawałek. Niemal się udało, ale kawałek był trochę mały. Wstyd, ale raz można.
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: porcella »

Można i dwa :-) Tolcia przepadała...
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
diefenbaker
Miejscowość: Piaseczno
Kontakt:

Post autor: diefenbaker »

Suchy chleb (nawet z siemieniem) i paluszki ratowały nas jak Zając nie chciał jeść. Ożywiał się na sam zapach. Sama dr Kasia powiedziała, że czasem nie zaszkodzi. Świnia chyba wie co dla niej dobre, choć nie zawsze ;)
Burakura

Post autor: Burakura »

Grawiśka często jest oburzona że nie daję jej wszystkiego co jem. Podobnie jak pies. No ale niektóre rzeczy nadają się dla świń, niektóre dla psów , niektóre dla obu, a niektóre dla żadnego, ale co przeszkodzi żebrać, prawda? Zawsze jakiś dwunóg da, może nie to co je, ale ZAWSZE jakiś dwunóg da cykorię alboco.
Więc warto się drzeć, ja myślę :świnka1:
Awatar użytkownika
Elurin
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: Elurin »

sosnowa pisze:Nie da się ukryć :redface:
Słoniki i mnie powaliły, podobnie jak "Sekretne życie drzew", co chwila Burakura mi podaje jakąś nową rewelację.
Moja przyjaciółka właśnie to czyta, też jest zachwycona i zafascynowana. Ma mi pożyczyć, jak skończy.
Burakura pisze:Grawiśka często jest oburzona że nie daję jej wszystkiego co jem. Podobnie jak pies. No ale niektóre rzeczy nadają się dla świń, niektóre dla psów , niektóre dla obu, a niektóre dla żadnego, ale co przeszkodzi żebrać, prawda? Zawsze jakiś dwunóg da, może nie to co je, ale ZAWSZE jakiś dwunóg da cykorię alboco.
Więc warto się drzeć, ja myślę :świnka1:
A to tak, to i moi chłopcy stosują - najczęściej z pozytywnym dla siebie efektem ;)
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Burakura

Post autor: Burakura »

Jak tak patrzę, to Grawiśka zmniejszyła się jakby przez to strzyżenie i wygląda jak malutka świnka, główka na nóżkach :love:
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

To prawda, dopiero teraz widać, jak bardzo schudła.
Wczoraj było usg u dra Marcińskiego. Tarczyca ok, reszta jak dwa miesiące temu. Przepływy nerkowe kiepskie, dr sugerował,że nadczynność może dawać takie objawy. Brak torbieli nie wyklucza nadczynności Nie wiem, co dalej robić. Na szczęście poza niską wagą nic jej nie dolega, świetnie się czuje i daje czadu jak za najlepszych czasów.
hanel3

Post autor: hanel3 »

Jak widać po przykładzie mojego Łatka waga czasem nie ma większego znaczenia.Jak już wspomniałam, że schudł zaledwie 30g i miał 1140g jak odszedł.
Także niech będzie szczuplejsza ale za to zdrowa(w miarę możliwości). :fingerscrossed:
wilczurka

Post autor: wilczurka »

Cudowne zwierzulce :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”