Dziewczynka Pusia szuka domu - adopcja wstrzymana
Moderator: silje
Re: Dziewczynka Pusia szuka domu [Gorzów Wlkp] SOLO!
Mam nadzieję, że szybko się znajdzie 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Nie rozumiem. Dlaczego ona czeka na domek? Najpiękniejsza świnia do adopcji????????
Poza nieco innym układem bieli na wargach no i tym, że jest nieustannie uczesana i czyściutka
jest identyczna jak Grawitacja, a już trudno o większy komplement,.
Poza nieco innym układem bieli na wargach no i tym, że jest nieustannie uczesana i czyściutka

Witam !
Czy temat adopcji jest nadal aktualny
?
Czy temat adopcji jest nadal aktualny
?
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
@szkodnik ta świnka wg dt, nie dogada się z inną świnkaJoanna_Gorzów pisze:- imię świnki, Pusia
- wiek świnki,ok. dwa lata
- płeć świnki, samiczka
- adopcyjne numerki świnek 2856
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.Gorzów Wielkopolski, raczek1653
- historię zwierzęcia, przebyte choroby,świnka miała kaszaka, w trakcie leczenia
- informacje dot. diety,kocha wszystko co zielone![]()
- stan adopcji ("zwierzak wolny"/ "do pilnej adopcji"/ "adopcja w toku"/ "rezerwacja"),do adopcji
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia ... raczej do adopcji solo, lub do innej łagodnej świnki. Nie dogadała się z koleżankami

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
Szkoda
Mam dużo miejsca na świnki (150x70) myślałem , że da się jakoś je razem oswoić .
No nic... Moja ma silny charakter , jakiejś specjalnej więzi nie zaobserwowałem między nią a siostrą . Od ludzi też stroni więc może to jest materiał na samotniczke

Mam dużo miejsca na świnki (150x70) myślałem , że da się jakoś je razem oswoić .
No nic... Moja ma silny charakter , jakiejś specjalnej więzi nie zaobserwowałem między nią a siostrą . Od ludzi też stroni więc może to jest materiał na samotniczke

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Poznajcie Pusię z jakimiś miłym kastratem i po kłopocie. Najwyżej chłop pantoflarzem zostanie, ale od tego się nie umiera 

sosnowa pisze:Poznajcie Pusię z jakimiś miłym kastratem i po kłopocie. Najwyżej chłop pantoflarzem zostanie, ale od tego się nie umiera

Wczoraj ją zauważyłam i się w niej zakochałam dziś ją na forum szukałam od rana
tylko jest jeden problem ja z mamą boimy się ją adoptować bo właściwie nie wiemy ile żyją świnki a ona nie jest za młoda dlatego mam pytanie ile żyje zadbana świnka morska?Świnka śliczna 

Taka śliczna że jej zdjęcie wydrukowała x2 by pokazać ją innym 

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Znam i takie świnki co dożyły 10 lat. Ale z tego co widać, macie dosyć okrojone pojęcie o świnkach, więc nie wiem jak byłoby z adopcją, to dosyć wymagające zwierzaki, poczytaj forum to większości o nich się dowiesz