Piątka z 30 września - szukamy DT :-)

Tutaj koordynujemy działania związane z ratowaniem świnek z laboratoriów.

Moderatorzy: porcella, pucka69

ODPOWIEDZ
DankaPawlak

Re: Piątka z 30 września - szukamy DT :-)

Post autor: DankaPawlak »

Jutro biorę od Palatiny Czarnego w celu sprawdzenia czy dogada się z Białaskiem.
Jeśli chłopaki nie dadzą rady, mam w planach sprawdzenie połączenia Białaska z Melonem.

Mam nadzieję, że mój biedny świniak wytrzyma te wszystkie atrakcje towarzyskie.

Kardamonek wraca? dlaczego? to przecież bardzo fajny, kochany świnek (był u mnie z Imbirkiem na wakacjach) i bardzo chętnie widziałabym go z Białaskiem.

Mam zamiar znaleźć mojemu świnkowi fajnego kolegę - moja perła wśród tymczasów nie może zostać sama.
Będę szukać, aż znajdę.

Tymczasem wczoraj Konik z Wiewiórkiem pojechali do nowego domu i myślałam, że się popłaczę. Co jakiś czas ręka nerwowo skręca mi w stronę komórki, żeby zapytać DS czy pamięta o osuszaniu i wycieraniu natki, czy świnki dostały wit. C, czy wychodzą już z norki, ech...
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Danusiu, taki to los DT :roll:
A do DS nie pisz od razu. Poczekaj chwilę :102:
Obrazek
DankaPawlak

Ręka skręca, ale twardo nie dzwonię :)
Pani Karolina napisała sms zaraz po przyjeździe prośków, więc wiem, że wszystko jest ok. To musi wystarczyć.
Tylko jakoś tak wewnętrznie "kwoczę" ;)
DankaPawlak

Boję się zapeszyć, ale Białasek i Czarny po pół godzinie ganiania się po wybiegu i ustalania hierarchii (cykanie, gonitwy, dupne tańce), ustaliły, co miały ustalić i teraz siedzą w klatce jak stare dobre małżeństwo.

Klatka i sprzęty zostały wypucowane i przemeblowane, tak więc jest to nowość zarówno dla Białaska jak i Czarnego.
Łażą, wąchają, łażą, wąchają, skubią siano, łażą, wąchają i abarot.

Teraz każdy siedzi w swoim domku (naprzeciwko siebie w rogach klatki). Chyba opadły z sił po tych wszystkich gonitwach.
Białasek spisał się na medal: ani jednego dziaba, ani jednego skoku na głowę oponenta, zero agresji - czysty sport pod hasłem "ustalmy co trzeba i chodźmy na siano" :D

Czarny był chyba trochę oszołomiony: prosto z transportera na wybieg, gdzie czekał bardzo stęskniony za towarzystwem, większy od niego Białasek. Białasek ganiał ostro malucha, ale w żaden inny sposób nie robił mu krzywdy. Czarny nie bardzo miał mu jak podskoczyć: mój tymczas okazał się większy, cięższy i znał lepiej teren ;) A Czarny nie pokazał na razie swojego czarnego oblicza :)

Oby tak dalej, ufff... trochę mi spadło napięcie :tired:
PALATINA

Post autor: PALATINA »

Ja nieustannie trzymam kciuki za chłopaków! ;)
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

No to git :ok: Oby tak dalej :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Laboświnki”