Lima i Hawana (Bielsko) Rezerwacja
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Lima i Hawana szukają swojego człowieka (Bielsko)
Jaka płeć malców?
Paproszki rosną i jest chyba jeden kawaler i dwie panny
W tym tygodniu mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć do weta to potwierdzę. Poza tym maluchy mają problem z wrastającymi rzęsami i o ile u dwóch się to cofnęło w ciągu tego tygodnia po narodzinach to jeden nadal ma te rzęsy w oczku.
A zdjęcia też będą

A zdjęcia też będą

No i wiele się zadziało. Dziewczyny nadal do adopcji ponieważ Pani po zarezerwowaniu ich od ponad miesiąca milczy (nie miała chyba odwagi napisać że rezygnuje, poziomu kultury nie skomentuję). Znalazłam nawet WPA - misie się zdeklarowała że pojedzie 100 km w jedną stronę, a tu Pani ma nas w czterech literach.
Więc jeśli ktoś chętny na śliczności to zapraszam na maila
Maluchy-paprochy rosną jak na drożdżach, kwiczą i jedzą i kwiczą i jedzą i tak na okrągło.
Były na kontroli u weta i ku mojej uciesze okazało się że jest trzech chłopaków.
A rzęsy jakoś same się "naprawiły".
Zdjęcia wstawię w weekend.
Więc jeśli ktoś chętny na śliczności to zapraszam na maila

Maluchy-paprochy rosną jak na drożdżach, kwiczą i jedzą i kwiczą i jedzą i tak na okrągło.

A rzęsy jakoś same się "naprawiły".
Zdjęcia wstawię w weekend.
OOOO może czekają na kogoś z daleka z kiedyś Beza i Kremówka
Trzymamy kciuki za maluszki i za obie panny, żeby poszło szybko z nowym domkiem...

Trzymamy kciuki za maluszki i za obie panny, żeby poszło szybko z nowym domkiem...

Czy Lima i Hawana są jeszcze dostępne do adopcji? Jeśli tak, to byłabym zainteresowana.
Ooo no może zadzieje się coś w sprawie adopcji