☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Siula »

Dortezka, byleby dla nas pracy starczyło do emerytury... Aż mi się nowej pralki zachciało :lol: , a na nowym mieszkaniu wszystko poza pralką i lodówką mam nowe :lol: . Chociaż ja tam mogę prać i wieszać, tylko zdejmować mi się potem nie chce jak wyschnie :redface:
Katiusha a Twoja doba to ma chyba więcej niż 24 godziny? :think:
katiusha

Post autor: katiusha »

Praleczka w środę przyjedzie :szczerbaty: Niestety nie suszy I nie prasuje.. Obrazek
Moja doba nie wiem ile trwa. Czasoprzestrzeń naginam :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

katiusha pisze:Praleczka w środę przyjedzie :szczerbaty: Niestety nie suszy I nie prasuje..
ja bym strzeliła mężowi focha :lol:

ja tam w sumie też najmniej lubię ściągać pranie czy wyładowywać zmywarkę.. no ale ktoś to robić musi :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
katiusha

Strzeliłam, ale takiego tyciego, co by nie zauważył :lol:

Przedstawiam Wam uwiecznione w końcu dwie moje białaski na DT. W trakcie leczenia, ale urocze i nadspodziewane małopłochliwe, zważywszy na poprzedni los..

Dove:
Obrazek

Ivory:
Obrazek

Na kolanach niemal natychmiast placuszka robią i mrużą oczka przy głaskaniu zagadując cicho :love:
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Jeju, jakie piękne! :shock: :love:
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
katiusha

Obrazek Oficjalnie obwieszczam! Obrazek

Tymczasowa świnka o wdzięcznym imieniu Dove została oficjalną "NAJGŁOŚNIEJSZĄ wieprzowinką ever" w domu mym. Dzisiejszym porannym występem przyćmiła wszystkich, obecnych oraz byłych mieszkańców. Obrazek
Gdy wyzwoliła swe moce głosowe, ja w przerażeniu, ze szczoteczką do zebów prawie wbitą w gardło, zaliczyłam wielką pardubicką z łazienki do dużego pokoju, bo myślałam, że mordują.. Obrazek Mój TŻ deptał mi po piętach w drodze z kuchni. Staś, jeszcze słodko śpiący w małym pokoju, wyskoczył z łóżka z obłędem w oczach.

Okazało się, że Dove okazywała swoje oburzenie z powodu mojej niesubordynacji. Obrazek Powinnam wstać, iść na balkon, wziąść siatę z zielonym i dać świninom śniadanie, a ja wstałam i poszłam do łazienki Obrazek ... Ucichła dopiero, jak położyłam przed nią górkę trawy, lucerny i mniszka...

EDIT.
Czy myślicie, że nie będzie skończonym szaleństwem dodanie jednej swini do mojego Stada? Nie, nie chodzi o Dove :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No Ty chciałaś ze świeżym oddechem do księżniczek (i księciunia) a ta taki wrzask podnosi?????!!!! :laugh:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Serio nie chodzi o Dove?! Why? :lol:
Ja w ogóle nie wiem jak mogłaś pójść do łazienki skoro Dove pewnie już umierała z głodu, trochę współczucia kobieto :?
katiusha

Wiem..Jestem bez serca... Obrazek i do tego wzgardziły moim świeżym oddechem.. Obrazek
:nie_powiem: :laugh:
Myślę nad Shebą :ups:
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Anula »

Nie ma co myśleć tylko siup do klatki stada :D Zawsze możesz przecież powiedzieć, że chyba laska adresy pomyliła i nie wiesz skąd się tam wzięła :lol:
A tak serio to każde zwierze to poważna decyzja, zresztą komu ja to tłumaczę :D Zastanów się na spokojnie czy chcesz i możesz powiększyć o nią swoje stado i czy stado też jest za ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”