Rezerwuj, rezerwujmalina8777 pisze:Również Widziałam, jest cudnyCynthia pisze:Jesteśmy w domu Kamcia jak usłyszała inne świnki to się ożywiła i zaczęła gadać. W środę kontrola. A nas czeka kolejny tymczas koło 14 maja, mały Laszlo (już dostał imię), który przyszedł na świat tydzień temu. Padniecie jak go zobaczycie
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Spokojnie, Laszla jeszcze z nami nie ma. Najwcześniej pojawi się 14 maja. Jutro jadą odwiedzić chłopaków świerzbiaków, Morfeusza i Feniksa. Mam dla nich Care+ i sianka od Lily Farm, z darówAnula pisze:Rezerwuj, rezerwujmalina8777 pisze:Również Widziałam, jest cudnyCynthia pisze:Jesteśmy w domu Kamcia jak usłyszała inne świnki to się ożywiła i zaczęła gadać. W środę kontrola. A nas czeka kolejny tymczas koło 14 maja, mały Laszlo (już dostał imię), który przyszedł na świat tydzień temu. Padniecie jak go zobaczycie
-
malina8777
I co tam u chłopaków?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Chłopaki coraz lepiej, Feniks odradza się z popiołów, futro odrasta, będzie piękny. Waży już 650 g, ale jego skóra jest bardzo tkliwa, to pewnie potrwa dłuższy czas...
Kama jest o dziwo zdrowa. Cieszę się, teraz łączenie z białasami, bo muszę zmniejszyć ilość klatek...
Istnieje przygnębiające prawdopodobieństwo, że Gaia do nas wróci
Chciałam Wam wrzucić fotki Feniksa, ale nie mogę. Malinka, wrzucisz?
Kama jest o dziwo zdrowa. Cieszę się, teraz łączenie z białasami, bo muszę zmniejszyć ilość klatek...
Istnieje przygnębiające prawdopodobieństwo, że Gaia do nas wróci
Chciałam Wam wrzucić fotki Feniksa, ale nie mogę. Malinka, wrzucisz?
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ech.... Gaja bardzo gania Czesię . Niestety nawet Julia się poddała bo ma dość pisków Czesi...
Gaja to bardzo młodziutka świnka, potrzebuje towarzystwa do biegania, zaczepiania i zabawy a także do pokazania jej kto rządzi- bo cały czas gramoli się na swoją starszą koleżankę, która zaczyna się bać już wszystkiego- a młodej hormony buzują.... Żal oddawać bo zaczęła się oswajać i krzyczeć o jedzenie i jak nas widzi blisko to podbiega z dystansem... ale jednak. Gajusia urosła i ma taką śliczną koronkę na główce....
- Anula
- Kontakt:
Dostałam fotkę Feniksa od Maliny i faktycznie wygląda o wiele lepiej, oby tak dalej
Strasznie smutna wiadomość dot. Gai, to okropne uczucie kiedy świnie się nie zgrają i trzeba oddać swojego adopciaka
Strasznie smutna wiadomość dot. Gai, to okropne uczucie kiedy świnie się nie zgrają i trzeba oddać swojego adopciaka
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Flow dostała biegunki 
- Anula
- Kontakt:
Matko i córko! Te świnie nie dadzą Ci spokoju 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No siedzi taka biedna skulona, żal mi jej, dałam probiotyk i dietka bez warzyw. Jak nie pomoże pewnie pojedziemy jutro do dr Izy