Pewne jest, że Krema się tego nie oduczy...
Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Bielsko]
Moderator: silje
-
AnitaEwelina
Re: Beza i Kremówka-słodkości polecają sie do adopcji [Biels
Pewne jest, że Krema się tego nie oduczy...
-
Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Sianem raczej świnia nie może się przejść.
U swoich też zauważyłam wzmożony apetyt w miesiącach zimowych. Jak widzą że się kręcę po mieszkaniu to z każdym wejściem do pokoju jest głośne kwik! a nie daj boże postawie talerz/miskę/ kubek na stole. Kojarzą dźwięk odkładania czegoś na stół z jedzeniem - i zaczyna się terrorystyczne kwiczenie, a jeszcze mój luby podjudza - "nie dasz im nic, słyszysz jak kwikają, głoooodne są, biedne prośki"
U swoich też zauważyłam wzmożony apetyt w miesiącach zimowych. Jak widzą że się kręcę po mieszkaniu to z każdym wejściem do pokoju jest głośne kwik! a nie daj boże postawie talerz/miskę/ kubek na stole. Kojarzą dźwięk odkładania czegoś na stół z jedzeniem - i zaczyna się terrorystyczne kwiczenie, a jeszcze mój luby podjudza - "nie dasz im nic, słyszysz jak kwikają, głoooodne są, biedne prośki"
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
-
AnitaEwelina
U nas nawet zielony zeszyt mojej córki kojarzy im się z ogórasem.
Kwiczą już jak tylko wchodzę w zakręt w korytarzu prowadzącym do pokoju mojej córki... Zawsze myślą, że coś dla nich niosę.
Pod choinkę dam im resztę siana
Więcej naszego nie ma. Będę musiała kupić a ostatnio przy nawale świątecznych zakupów nie mam kiedy wejść na neta, albo zapominam zdrapek... Taka skleroza jakaś ze mnie.
Bezie zawija się jeden pazurek. Obciąć bardziej go nie mogę, bo będzie krew się lała... Czy wasze świnki mają tak? Zrobię fotę i wrzucę...
Kwiczą już jak tylko wchodzę w zakręt w korytarzu prowadzącym do pokoju mojej córki... Zawsze myślą, że coś dla nich niosę.
Pod choinkę dam im resztę siana
Bezie zawija się jeden pazurek. Obciąć bardziej go nie mogę, bo będzie krew się lała... Czy wasze świnki mają tak? Zrobię fotę i wrzucę...
-
katiusha
Sianko ZAWSZE znika za szybko!
Cudowności!!

-
AnitaEwelina
Beza wczoraj zachłysnęła się ogórkiem!!! Kaszlała po tym chwilę i przestała i jakby nigdy nic poszła na siano...
Ile się strachu najadłam... Co mam rozbić: dawać jej małe kawałki? nie dawać wcale? dawać tylko na kolankach?
Bałam się, że się udusi!!!!
Długo potem nie spuszczałam jej z oczu a ona jakby tego nie było: luz i opanowanie... Albo ze mnie histeryczka albo ona taka luzara.
-
katiusha
Nie przejmuj się. U mnie Amola tak zachłannie pożera ogórka, że zdarza jej się tak charcząco zakaszlać w trakcie, albo dostać czkawki. A po czwili wyluzowana i szczęśliwa 
-
Chmurek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
To tylko łakomstwoAnitaEwelina pisze:\Albo ze mnie histeryczka albo ona taka luzara.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
-
tyszanka27
Witam,
Co tam u Waszych słodkości słychać?Pozdrawiamy serdecznie

Co tam u Waszych słodkości słychać?Pozdrawiamy serdecznie