Dalsze nabytki (od moich znajomych):
1/ Z działu chemia i kosmetyki: 4 x szczoteczki do zebów, 4 x żel pod prysznic (duże opakowania), 1 x szampon, 2 x pianka do włosów.
2/ Prezent kosmetyczny dla Pani Grażyny
3/ Duuużo słodyczy: toffiffee (paczka gigant), ptasie melczko, raffaello, świeże daktyle, duża czekolada, ananas w puszce, duże opakowanie nutelli
4/ Produkty spożywcze: majonez, oliwa x 2, b.duże opakowanie kawy rozpuszczalnej, 4 x puszki rybek, przyprawy różne.
Szlachetna Paczka - druga rodzina!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Szlachetna Paczka - druga rodzina!
Jak coś to POŚCIEL jest tutaj rozumiana jako powłoczki na kołdrę i poduszki + prześcieradła.
Ode mnie i rodziny: ryż biały x6, kasza jęczmienna i gryczana duże opakowania, dżem x2, brzoskwinie w puszce, makaron x3 rodzynki duże opakowanie, herbata czarna x3, cukier 2kg
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
To ja kupię pościel (poszewki). Mam pytanie odnośnie tych prac plastycznych dla pani Grazyny, o jakiego typu rzeczy mniej wiecej chodzi? To bardzo szeroki zakres, chodzi o malarstwo, decoupage, scrapbooking, filcowanie...?
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Mam pytanko - jak upiekę muffinki dla dwóch rodzin,to mogę je podrzucić jednej z Was czy lepiej każdej osobno?
Taką odpowiedź dostałam od Ani opiekuna rodziny:diefenbaker pisze:To ja kupię pościel (poszewki). Mam pytanie odnośnie tych prac plastycznych dla pani Grazyny, o jakiego typu rzeczy mniej wiecej chodzi? To bardzo szeroki zakres, chodzi o malarstwo, decoupage, scrapbooking, filcowanie...?
Pani Grażyna wykonuje koszyki z gazet, aniołki z gliny, stroiki świąteczne. Przydałyby się jej koraliki, przybory do klejenia itp.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2015, 14:45 przez seledynek, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz pucce i ja od niej odbiorę.Kara pisze:Mam pytanko - jak upiekę muffinki dla dwóch rodzin,to mogę je podrzucić jednej z Was czy lepiej każdej osobno?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
nie wiem kiedy bede w pracy, na nic nie dam rady sie umawia,c mam duze problemy wiec raczej sel zanies mufinki wszystkie, sorki, wypadek losowy
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dokładamy jeszcze sporo "chemii"/kosmetyków, żywności oraz przybory szkolen (w tym cyrkiel) oraz prezent dla Pani Grażyny.