No zdjęcia są piękne, ale Balbinka też jest piękna !
Rozumiem, że na Balbinkę rezerwacja jest aktualna?
Najdzielniejsza wśród świnek Babcia Bisia
Moderator: pastuszek
Re: Świnka Balbinka w poszukiwaniu rodziny! [LUBLIN/KRAKÓW]
Balbinka jest cudna.
I jak wszystko dobrze się poukłada to może zamieszka z moją Kokosanką
I jak wszystko dobrze się poukłada to może zamieszka z moją Kokosanką
No tak mi się też wydawało . Jest przecudna - to fakt! Trzymam za nią kciuki!
- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Balbina niestety przechodzi od dziś na ręczne karmienie . Mimo korekty zębów apetyt nie poprawia się.
Nie chcemy zapeszać, ale nie wykluczamy takiej możliwości, że będzie ona już zawsze świnką wymagającą specjalnej i indywidualnej opieki. W związku z tym nie będzie możliwości połączenia jej z innym prosiakiem- Balbinę trzeba kontrolować, wiedzieć na bieżąco czy podchodzi do miski, czy zjada cokolwiek, czy i ile pije, czy prawidłowo się załatwia.
Na razie nie ma wyjścia i musimy się wstrzymać z adopcją, do czasu powrotu świnki do samodzielnego funkcjonowania. Jesli okaże się, że jej stan nie poprawi się, będziemy szukać domku, który znajdzie czas na codzienne dokarmianie i opiekę.
Aneto, zastanówcie się na spokojnie czy jesteście w stanie jeszcze poczekać aż Balbin się pozbiera do kupy, czy nie wolicie przygarnąć innej świnki. Od razu mówię- niestety nie da się okreslić ile czasu potrwa leczenie.
Przemyślcie też czy w razie ew braku poprawy wciąz będziecie zainteresowani adopcją, czy dacie sobie radę i dysponujecie odpowiednio dużą ilością czasu, który bez wątpienia świniak będzie pochłaniał.
I klasycznie... kciuki prosimy!
Nie chcemy zapeszać, ale nie wykluczamy takiej możliwości, że będzie ona już zawsze świnką wymagającą specjalnej i indywidualnej opieki. W związku z tym nie będzie możliwości połączenia jej z innym prosiakiem- Balbinę trzeba kontrolować, wiedzieć na bieżąco czy podchodzi do miski, czy zjada cokolwiek, czy i ile pije, czy prawidłowo się załatwia.
Na razie nie ma wyjścia i musimy się wstrzymać z adopcją, do czasu powrotu świnki do samodzielnego funkcjonowania. Jesli okaże się, że jej stan nie poprawi się, będziemy szukać domku, który znajdzie czas na codzienne dokarmianie i opiekę.
Aneto, zastanówcie się na spokojnie czy jesteście w stanie jeszcze poczekać aż Balbin się pozbiera do kupy, czy nie wolicie przygarnąć innej świnki. Od razu mówię- niestety nie da się okreslić ile czasu potrwa leczenie.
Przemyślcie też czy w razie ew braku poprawy wciąz będziecie zainteresowani adopcją, czy dacie sobie radę i dysponujecie odpowiednio dużą ilością czasu, który bez wątpienia świniak będzie pochłaniał.
I klasycznie... kciuki prosimy!
Biedna Balbina.
Przyznam się że mam obawy, jeśli okazałoby sie że Balbina wymaga indywidualnej opieki.
Nie byłabym w stanie ją kontrolować i poświęcać tyle czasu ile by wymagała.
Dzieciaki trochę smutne i zastanawiam się czy jednak nie rozejrzeć się za inną sierotką świnką
Oczywiście trzymam kciuki za zdrówko Balbinki!
Przyznam się że mam obawy, jeśli okazałoby sie że Balbina wymaga indywidualnej opieki.
Nie byłabym w stanie ją kontrolować i poświęcać tyle czasu ile by wymagała.
Dzieciaki trochę smutne i zastanawiam się czy jednak nie rozejrzeć się za inną sierotką świnką
Oczywiście trzymam kciuki za zdrówko Balbinki!
- RudaPa
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Biedna
Ale na pewno jest silną dziewczynką i wróci do zdrowia!
Ale na pewno jest silną dziewczynką i wróci do zdrowia!
moje własne: Diego, Rupert, Junior
w DS: Cynamon, Ember, Fluffy, Kopi, Rino, Vesuvio, Albert
Za TM: Kardamon, Gustaw, Pablo, Miki, Silent
w DS: Cynamon, Ember, Fluffy, Kopi, Rino, Vesuvio, Albert
Za TM: Kardamon, Gustaw, Pablo, Miki, Silent
Ja też jestem dobrej myśli i wierzę, że wróci do zdrowia . Czekamy na wieści.
Adopcja Balbinki wstrzymana i zaczynam się powoli rozglądać za inną świnką.
Balbinko zdrowiej dziewczynko!
Balbinko zdrowiej dziewczynko!
Jak Balbinka? Zaczęła może sama troszkę jeść?