Szlachetna Paczka - druga rodzina!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Szlachetna Paczka - druga rodzina!
Ok, dzięki. Do kiedy mogę Ci to podrzucić do pracy?
Paczki trzeba zawieźć 12 lub 13 grudnia, prawdopodobnie będę je pakować 12 grudnia w sobotę na Bemowie, ponieważ zawieźć trzeba je na Bemowo ul. Tkaczy. Dlatego rzeczy zbieram do piątku 11 grudnia. Ale im wcześniej tym lepiej, bo wtedy będę wiedziała co potrzebne jest i co trzeba dokupić. Nie mówiąc o poszukiwaniu kartonów do pakowania
Obecnie widzę, że z najważniejszych rzeczy trzeba jeszcze tej rodzinie kupić:
zimowe kozaki 38/39 haluksy dla Pani Grażynki
pościel 160x200
To co będzie brakować to ja kupię, więc nie czujcie presji, że macie powyższe rzeczy kupić Chyba, że ktoś bardzo chce to ok
Obecnie widzę, że z najważniejszych rzeczy trzeba jeszcze tej rodzinie kupić:
zimowe kozaki 38/39 haluksy dla Pani Grażynki
pościel 160x200
To co będzie brakować to ja kupię, więc nie czujcie presji, że macie powyższe rzeczy kupić Chyba, że ktoś bardzo chce to ok
Ok. Jeśli mogą do pakowania posłużyć kartony po piwie, to jestem w stanie je załatwić. Daj tylko znać bo musiałabym je zacząć zwozić z pracy. Kartony pewnie i tak będą jeszcze opakowane w jakiś ładny papier świąteczny?
Tak, będą pakowane w papier świąteczny.
A jak duże te kartony po piwie są?
A jak duże te kartony po piwie są?
w poniedziałek podam przez księgarnię pucki:
słodycze dla obydwu rodzin - do podziału
2 nowe czapki bejsbolówki - wg Waszego uznania albo obie dla Oskara, albo do podziału pomiędzy Oskarem i Wiktorią
zestaw 4 gier dla Adriana z motywem samochodów - tam są domino, memory, piotruś i puzzle, wiec mam nadzieję, że w świąteczne wieczory rodzina będzie miała rozrywkę
jakieś książeczki dla Adriana i może znajdę coś dla Wiktorii
słodycze dla obydwu rodzin - do podziału
2 nowe czapki bejsbolówki - wg Waszego uznania albo obie dla Oskara, albo do podziału pomiędzy Oskarem i Wiktorią
zestaw 4 gier dla Adriana z motywem samochodów - tam są domino, memory, piotruś i puzzle, wiec mam nadzieję, że w świąteczne wieczory rodzina będzie miała rozrywkę
jakieś książeczki dla Adriana i może znajdę coś dla Wiktorii
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Kupione: plecak oraz chemia (proszek do prania 6,5kg, płyn do mycia naczyń , pasty do zębów x4, szczoteczki do zębów x2, płyn do mycia naczyń (duży) x2, żel pod prysznic – duży (x2), płyn do prania – duży (koncentrat), szampon, mleczko do czyszczenia (duży pojemnik), płyn czyszczący Ajax (duże opakowanie).
Plus ekstra – duży słoik miodu z zaprzyjaźnionej pasieki.
Plus ekstra – duży słoik miodu z zaprzyjaźnionej pasieki.
Ok, to z jedzenia się wpiszę na herbatę, kaszę i cukier.