Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Zdjęcia naszych klatek
Chwalimy się i my
Chciałam zamówić coś u Pastuszka, ale mam ambitnego Tż i nie, on uszyje sam. I voilà
Planujemy dorobić im jeszcze prostokątny hamak, i myślę z czego zrobić paśnik, bo metalowy jak był to przerdzewiał i wczoraj poszedł do kosza. A w jeszcze dalszej przyszłości chciałabym im rozbudować tą klatkę co mają (100) o klatkę 60. Jakieś pięterko.. Na wybieg niestety nie mamy miejsca
Tu klatka jeszcze bez dziewczyn co by czysto było

Chciałam zamówić coś u Pastuszka, ale mam ambitnego Tż i nie, on uszyje sam. I voilà

Planujemy dorobić im jeszcze prostokątny hamak, i myślę z czego zrobić paśnik, bo metalowy jak był to przerdzewiał i wczoraj poszedł do kosza. A w jeszcze dalszej przyszłości chciałabym im rozbudować tą klatkę co mają (100) o klatkę 60. Jakieś pięterko.. Na wybieg niestety nie mamy miejsca

Tu klatka jeszcze bez dziewczyn co by czysto było

Świnki nie sikają na te dywaniki? Nie śmierdzą one? Co tydz. je pierzecie czy częściej?
Pytasz o drybed?
Sikają, bobczą, ale to przepuszcza siuśki przez siebie a pod spodem mam trociny
Bobki staram się wybierać/odkurzać często, a drybed wymieniam co tydzień (odkurzam i piorę). Mam dwa na zmianę
No i mi to nie śmierdzi

No i mi to nie śmierdzi

U mnie nic takiego się nie sprawdza, nawet matę obgryzły.
Ten drybed jest oryginalny, czy po prostu z dywaniku zrobiłaś? Może spróbuję jeszcze raz coś takiego wprowadzić.
Ten drybed jest oryginalny, czy po prostu z dywaniku zrobiłaś? Może spróbuję jeszcze raz coś takiego wprowadzić.
Oryginalny. Kupowane na allegro, od spodu mają gumę jak w każdym drybedzie
Bez udziwnień
Matę łazienkową moje też obgryzały 

Wszystkie prawie świnie podgryzają matę. Z ciekawości zapewnie 

Szkoda tylko, że tak dużo ten drybed kosztuje. Ale może zainwestuję w niego jak już będzie nowa klatka i zobaczę, może się sprawdzi, chociaż od trocin żadnych ranek Teodora nie ma. Żadna moja swinka nie miała.