Konik, Wiewiórek i Tchibo - chłopaki z Twardej szukają domu
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Konik, Wiewiórek i Tchibo - chłopaki z Twardej szukają d
Loczek jutro ma badania w kierunku E.cuniculi - muszę wiedzieć, czy jest "bezpieczny".
A co z Tchibo?Znalazł już DS?
W kolejny weekend robimy przymiarkę. Sempre znalazła bardzo dobry dom.
Nici z nowego domku dla Wiewiorka - kolezanka okazala sie zbyt natarczywa. Do tego okazalo sie, ze ktorys z moich czortow dziabnal go i ma teraz zapaskudzona rane na pyszczku. Czasem mam wrazenie, ze one rozumieja wiecej niz nam sie wydaje. 

-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
Wiewiórek jest naprawdę kochanym świnkiem- gentelman. Długi czas znosił cierpliwie zaczepki i gonitwy aż miarka się przebrała i się pokotłowali. Mimo wszystko wybaczył chyba tej niecnej zołzie bo teraz stoją w klatkach obok siebie i co rusz zaglądają do siebie a on grucha. Nie daj panie Boże żeby poszedł jednak w odwiedziny bezpośrednie
Szatańska Elwira na pewno mu się spodobała czego nie można powiedzieć o innej mojej śwince Różyczce - którą udziobał na dzień dobry.Ma chłopak swój gust. Kudłate są nie w jego typie, za to gładkie i łyse jak najbardziej bo do Kluski też gruchał.
Szatańska Elwira na pewno mu się spodobała czego nie można powiedzieć o innej mojej śwince Różyczce - którą udziobał na dzień dobry.Ma chłopak swój gust. Kudłate są nie w jego typie, za to gładkie i łyse jak najbardziej bo do Kluski też gruchał.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
To może moja tymczaska Filippa - rozetka? Z żadną samiczką nie znalazla wspólnego języka...
-
- Miejscowość: Polska
- Kontakt:
Co nowego? Jak z domkiem dla Tchibo?
Jak wygląda sprawa adopcji chłopaków? Bo już się pogubiłam, który jest gdzie i który szuka domu.
-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
wiewiórek jest u mnie Nie udało sie laczenie z szatańska Elwira bo ona jest agresywna pogoniła go tez Filippa
szuka domu ze spokojna samiczka lub spokojnym samcem najlepiej w bliskiej okolicy zeby mozna było sprawdzic co wyniknie z łączenia i mogl wrócić gdyby cos poszło nie tak.nie lubi agresji ale atakowany bedzie sie bronił. Poprzedni towarzysze nie obchodzili sie z nim łaskawie .Jako były laborant jest szybki i potrafi gwałtownie sie poruszać co niekiedy inne swinki mogą odczytywać jako atak. jest bardzo urodziwy i lubi sie przytulać
szuka domu ze spokojna samiczka lub spokojnym samcem najlepiej w bliskiej okolicy zeby mozna było sprawdzic co wyniknie z łączenia i mogl wrócić gdyby cos poszło nie tak.nie lubi agresji ale atakowany bedzie sie bronił. Poprzedni towarzysze nie obchodzili sie z nim łaskawie .Jako były laborant jest szybki i potrafi gwałtownie sie poruszać co niekiedy inne swinki mogą odczytywać jako atak. jest bardzo urodziwy i lubi sie przytulać
Czyli Konik i Wiewiórek szukają domów, Konik z samczykiem a Wiewiórek samczykiem lub samiczką; a Tchibo jest w DS, tak?