Zgadza się, za półtora tygodnie pewnie i Bójka pojedzie do domuOlek pisze:Skurczy się jeszcze bardziej.
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Prawie 9kg szczęścia & 8 tymczasów
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Prawie 9kg szczęścia & 7 tymczasów
No i Avangarda już u joasior
Widziałam w lecznicy Ramzesa, przytył pychol, sam podjada, zaczyna przypominać świniaka, a nie zbolały worek kości
Farsa przez swoje łakomstwo dostała biegunki, bo najlepiej napchać się ogórem i dopchnąć mleczem, durnoświnka
Widziałam w lecznicy Ramzesa, przytył pychol, sam podjada, zaczyna przypominać świniaka, a nie zbolały worek kości
Farsa przez swoje łakomstwo dostała biegunki, bo najlepiej napchać się ogórem i dopchnąć mleczem, durnoświnka
-
Olek
A to się rozbrykała mała świnka, w sumie to przechodzi ze skrajności w skrajność.
Ja nic nie jadła to teraz... a co se bede żałowała.
Ja nic nie jadła to teraz... a co se bede żałowała.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ta biegunka to trochę niebezpieczna jest w jej stanie, ale Dr Iza mówi, żeby się nie martwić.... Mała raczej nie wróci do mojego DT wcześniej niż za tydzień...
Groteska lekko zdziwiona brakiem Avangardy, może jej smutno, bo dzieci jej z gniazda wyfruwają.... Za to Bójka łobuzuje za całą piątkę....
Muszę wypromować chłopaków do adopcji.... Nikt o nich nie pyta, a to takie fajne łobuzy trzy. Wieczorami odprawiają takie harce, że lepiej się to ogląda niż niejedną komedię
Właśnie na "stół" wjechał brokuł.... Ta błoga cisza, choć przez pięć minut
Groteska lekko zdziwiona brakiem Avangardy, może jej smutno, bo dzieci jej z gniazda wyfruwają.... Za to Bójka łobuzuje za całą piątkę....
Muszę wypromować chłopaków do adopcji.... Nikt o nich nie pyta, a to takie fajne łobuzy trzy. Wieczorami odprawiają takie harce, że lepiej się to ogląda niż niejedną komedię
Właśnie na "stół" wjechał brokuł.... Ta błoga cisza, choć przez pięć minut
-
Inoue
gorzej niż jakbyś miała gromadę "nieświńskich" dzieci normalnie 
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Ale ruch w interesie!
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Prawie 9kg szczęścia & 9 tymczasów
Farsa raz lepiej raz gorzej, zagrożenia nie ma, ale waga skacze, zamiast iść stabilnie w górę. W piątek badania krwi....
Klatka po Maszy, Bubie i Maszkaronkach długo pusta nie stała... Wczoraj przywiozłam Merinkę, mamę mojej Ginger, oraz jej towarzyszkę, której muszę zmienić imię i właśnie nad nim dumam...
Moje bulbozaury najadły się wczoraj ekologicznej trawy, mniszka i krwawnika... Dziś za chwilę druga porcja, będzie wrzask na całego
Klatka po Maszy, Bubie i Maszkaronkach długo pusta nie stała... Wczoraj przywiozłam Merinkę, mamę mojej Ginger, oraz jej towarzyszkę, której muszę zmienić imię i właśnie nad nim dumam...
Moje bulbozaury najadły się wczoraj ekologicznej trawy, mniszka i krwawnika... Dziś za chwilę druga porcja, będzie wrzask na całego
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A dlaczego? Na dt?Cynthia pisze: Wczoraj przywiozłam Merinkę, mamę mojej Ginger, oraz jej towarzyszkę, której muszę zmienić imię i właśnie nad nim dumam...
Bulbozaury
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Inoue
Nie ma to jak świeża trawka, mniszek i krwawnik
rozwaliłaś mnie tym bulbozaurem