Moje skumały pory karmienia zawsze o 7 rano (wychodzę do pracy). W weekendy mam o tek godzinie kwik!
Mysza, Winyl i Zołza
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

Chmurek
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

Re: Karinka i Karmelcia
Kropcia weszłaś do domu i się nie przywitałaś? A gdzie kultura? Panny się dopominały.
Moje skumały pory karmienia zawsze o 7 rano (wychodzę do pracy). W weekendy mam o tek godzinie kwik!
 i trzeba dać ogóra żeby trochę pospać.

Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )

- Kropcia
 - Miejscowość: Pruszków
 - Kontakt:

No u nas właśnie nie ma kwiku. W sumie rzadko kiedy jest piłowanie ryjków. A zawsze z pannami się słownie witam. Jak się ogarnę, dopiero potem do nich idę 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)

- Kropcia
 - Kontakt:

Panienki mają się dobrze. Witaminę C zaczęłam im do pysia podawać, a nie na jedzenie. Karmela stawia opory, ale jak już strzykawka w mordce to współpracuje. Pojutrze pannice zostają na 1,5 tygodnia same w domu. Tzn opiekę mają zapewnioną, więc głodne nie będą 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)

- 

katiusha

Moje samej witaminy nie chcą pić 
 Dlatego Imunoglucan im zapodaję, bo go kochają..Cenowo to tylko wychodzi gorzej 

- 

Assia_B

Przy świnkach dużo rzeczy wychodzi gorzej cenowo 
 Ale co zrobic  
 Rozpieszczac  

- Kropcia
 - Kontakt:

Nie no, te moje wariatki jak już mają przy pysiu to nie ma problemów. Ja im podaję weterynaryjną witaminę C, którą mi Sempre poleciła.

- 

Arya90

Świnie mają to do siebie, ze zawsze się wychodzi z nimi finansowo gorzej  

- Kropcia
 - Kontakt:

Po około 10 dniach nieobecności, wróciliśmy w środę do domu. Nasz chlewik był w czasie urlopu pod opieką mamy TŻta. My z kolei urlopowaliśmy się w towarzystwie innych świnek, znanych w internetach jako dwa Grunie, opcjonalnie jako Grunio i Dzidzia.
Nasze po powrocie pierwsze co to podniosły ryjki, bo może nakarmią
 muszę się zmobilizować do zrobienia fotek dziewczynom- jakaś sesja z kolankowania czy coś.

Nasze po powrocie pierwsze co to podniosły ryjki, bo może nakarmią
					Ostatnio zmieniony 25 wrz 2015, 10:29 przez Kropcia, łącznie zmieniany 1 raz.