chomik , szynszylką , koszatniczki ,itp
jest trochę zwierząt , które nie muszą mieć sianka... może o którymś z nich pomyśl
Moderator: pastuszek

Pytam jako chomikomaniak
 Pytam jako chomikomaniak 
 . Nie wspominając o owadach
. Nie wspominając o owadach  . Gryzonie zwyczajnie lubię. Prawie wszystkie, z tymi chomikami to nie wyjaśnię racjonalnie co powoduje, że zupełnie mi nie odpowiadają. Jeden chomik wie
. Gryzonie zwyczajnie lubię. Prawie wszystkie, z tymi chomikami to nie wyjaśnię racjonalnie co powoduje, że zupełnie mi nie odpowiadają. Jeden chomik wie  . Ale to chyba jedyny gryzoń jakiego spotkałam jaki mnie irytuje. Nawet nieproszone myszy w kuchni bardzo mnie nie drażniły, ale usunęłam je z pomocą żywołapki, no bo dzikie potrafią przenosić niemiłe choroby.
. Ale to chyba jedyny gryzoń jakiego spotkałam jaki mnie irytuje. Nawet nieproszone myszy w kuchni bardzo mnie nie drażniły, ale usunęłam je z pomocą żywołapki, no bo dzikie potrafią przenosić niemiłe choroby.  .
 . .
 .
 . o głaskaniu to reszta ludzia mogła pomarzyć
 . o głaskaniu to reszta ludzia mogła pomarzyć   potrafiły obcego ciapnąć ,a co !
  potrafiły obcego ciapnąć ,a co ! hmm... np. rolke papieru to też by sobie wyścielił posłanko
  hmm... np. rolke papieru to też by sobie wyścielił posłanko  albo ściereczke na tyle dużą, aby się w niej zawinął...
 albo ściereczke na tyle dużą, aby się w niej zawinął... .
.