Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Moje się szyją (duży komplet w kwiatki morskie), jeszcze siostra się podpięła na legowisko i tunel. I wzięłam truskawy i do tego się doszyje jeszcze tunel. Jak dostanę to też dam zdjęcia. W każdym razie zaszalałam trochę 
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-
Telaya
Pierwszy komplet już u mnie! Największym powodzeniem cieszy norka
Ryjek zakochał się od razu, a Pan Owca siedzi sobie na podusi, ale zerka tęsknie na norkę, więc kiedy tylko Ryjek wychodzi się najeść on biegnie do środka
Tymczasy trochę się biją, więc wigwam czeka na uspokojenie sytuacji. Bardzo serdecznie dziękujemy - szczególnie za tak szybką wysyłkę, zdjęcia pojawią się jak będę o przyzwoitej godzinie w domu, żeby w normalnym świetle je porobić. I czekamy na drugą część zamówienia 
-
Farizah
Ile kosztowałby taki zestaw ale bez domku naroznego tylko z kostką kokardą? Czy można do takiej kostki zamontować jakiś klips do klatki żeby przypiąć?koni pisze:Tutti, poznajesz?![]()
-
koni
Ja poznaję...piękny komplet, ale szybko się rozsypał. Do dnia dzisiejszego służy jeszcze sprany tunel i paśnik...reszta rozeszła się na szwach. Komplet swój kolor stracił po pierwszym praniu w 40 stopniach 
-
tuttifrutti
Farizah cena takiego kompletu z elementami jak na zdjęciu to około 100zł +12zl wysyłka. Do wszystkiego bez problemu można zamontować mocowania, wiec z kostką nie byłoby problemu 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Czy masz jeszcze te materiały? Dałoby się taki komplet zdublować?
tuttifrutti pisze:Komplecik z bawełny w kwiatki + polar w odcieniu morskim. Domek/legowisko ma dodatkową wyciąganą podusie, a hamak w komplecie ma karabińczyki.
Cena 60zł + 12zł przesyłka
-
tuttifrutti
Hahaha... Tak mam nowa porcje tego materiału, bo sporo osób pytało wiec nie ma problemu 
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Bo jest śliczny. Ja też czekam na taki komplecik, tyle,że ja będę mieć jeszcze wigwam i domek narożny do tegotuttifrutti pisze:Hahaha... Tak mam nowa porcje tego materiału, bo sporo osób pytało wiec nie ma problemu
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
-------------
-
tuttifrutti
Komplet granatowy w rożne kolorowe autka + polar seledyn dalej szuka właściciela 
Do sprzedania rownież dwa komplety. Jeden różowy w słonie z polarem w kolorze fuksji a dodatkowe podusie w graficie. Drugi błękitny w słonie z turkusowym polarem i dodatkowe podusie rownież w graficie. Komplet składa się z legowiska (dodatkowa podusia), tunelu (dodatkowa podusia) oraz hamaku (w komplecie karabińczyki).
Cena za jeden komplet to 60zl + 12zl wysyłka

Do sprzedania rownież dwa komplety. Jeden różowy w słonie z polarem w kolorze fuksji a dodatkowe podusie w graficie. Drugi błękitny w słonie z turkusowym polarem i dodatkowe podusie rownież w graficie. Komplet składa się z legowiska (dodatkowa podusia), tunelu (dodatkowa podusia) oraz hamaku (w komplecie karabińczyki).
Cena za jeden komplet to 60zl + 12zl wysyłka