✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tu-Tu

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre

Post autor: Tu-Tu »

Lilith88 pisze:Ciii.. Jeszcze nie wiem, napisałam do Hani wczoraj w nocy czy Feliks też na sprzedaż, odpisała rano, że tak, później popołudniu napisałam żeby mi go zarezerwowała ale że mogę go dopiero na początku sierpnia odebrać i że oczywiście wpłacę zaliczkę ale milczy do teraz, więc nie wiem co z tego będzie, to jest super świnka, champion i idealny reproduktor (zresztą miał już dwa mioty), więc łakomy kąsek dla hodowców i pewnie mimo, że pierwsza zapytałam to dopóki nie wpłacę zaliczki a zgłosi się znajomy hodowca to trafi do niego a nie do mnie. Więc żeby nie zapeszać ani się też za bardzo nie nastawiać to sza :neener:
Oby tak!! :świnka1: razy 5 + :świnka2: =sześcioświń :jupi:
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

Lilith88 pisze:hahahaha Darek dopiero przy 5 śwince zaczął oczami przewracać ale teraz wymyśliłam 6 i chyba będzie ale.. :nie_powiem: Generalnie jest sobie taki Pan proś na sprzedaż, bo hanaville się likwiduje a ja go kocham od maleńkości ale został w hodowli a ja go w Poznaniu na wystawię tulałam i nosiłam na rękach, bo mi Pani Hania dała a on się do mnie tulał :love: I jest ogromny :szczerbaty: I nawet kraść chciałam ale Pani Hania go pilnowała :lol: No i teraz to chyba nie wytrzymam.. Darek tylko przewrócił oczami i nic nie mówi..

Hanaville się likwiiduje?!!!
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Tak. Niestety. Taką informację dodano u nich na fb i Pani Hania potwierdziła w wiadomości prywatnej.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Lilith88 pisze:hahahaha Darek dopiero przy 5 śwince zaczął oczami przewracać ale teraz wymyśliłam 6 i chyba będzie ale.. :nie_powiem: Generalnie jest sobie taki Pan proś na sprzedaż, bo hanaville się likwiduje a ja go kocham od maleńkości ale został w hodowli a ja go w Poznaniu na wystawię tulałam i nosiłam na rękach, bo mi Pani Hania dała a on się do mnie tulał :love: I jest ogromny :szczerbaty: I nawet kraść chciałam ale Pani Hania go pilnowała No i teraz to chyba nie wytrzymam.. Darek tylko przewrócił oczami i nic nie mówi..
Jak nie zabronił, to znaczy że się zgadza :D Ja tę zasadę stosuję odnośnie mojego męża :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ależ oczywiście, że się zgadza tylko wiecie przy takiej ilości to już odczuwalna finansowo jest każda dodatkowa paszcza, no i pytanie czy się dogada z moimi Panami? W hanaville wszystkie samce mieszkają oddzielnie, więc nie wiadomo jak zareaguje na towarzystwo. Miejsca na dodatkową klatkę już nie mam, bo od sierpnia będę miała tymczasy prawdopodobnie. Nie boję się o swoje świnie, bo Czarny z Wiewiórkiem przyjmą każdego ale boje się o to czy Feliks nie będzie agresorem. Ale tak jak mówię na razie nie wiem czy do mnie trafi i nie ma co gdybać :P
Pani Strzyga

To fakt... Zwłaszcza, ze bycie DT też znacząco podniesie koszty... Nie powiem Ci, co ja bym zrobiła, bo ja nie jestem wzorcem godnym naśladowania :D W każdym razie, chęć doświnienia rozumiem :D
Telaya

Post autor: Telaya »

Po pierwsze gratuluję Przeeepięknych chłopaków! Specjalny "miź" dla Foxiątka, który skradł moje serce na wieki :love: Trzymam :fingerscrossed: za doświnienie! I brawo za pomysł zostania DT. To ważna i trudna decyzja, mi to czasem łamie serce (chociażby historia Pierniczka), ale i daje niesamowitą satysfakcję, gdy widzimy jak naszym byłym podopiecznym dobrze się wiedzie. Oby u Ciebie zdarzały się tylko te drugie. A ja muszę dokładnie prześledzić cały wątek, co by jeszcze się trochę tego przystojniaka Foxiaka naoglądać
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dziękuję Telaya :buzki: Foxiątko jest gdzieś od kwietnia czyli koło 140-150 strony (matko skąd się tyle stron wzięło w tak krótkim czasie :shock: ). To byłą moja świnka marzenie :love:

Zgadza się wydatki będą dodatkowe przy DT dlatego 6 chłopaka nie jestem pewna mimo, że to moja miłość od dawna, myślę, że jak dostanę zielone światło od Pani Hani to go wezmę, bo się nie powstrzymam, tak to już jest z miłością :idontknow: Ale jakoś sobie poradzimy i na tymczasy miejsce znajdziemy ;)
Pani Strzyga

Ja mam zakaz na dozwierzęcanie się i tylko to mnie hamuje - jakbym go nie miała, to już by u mnie stała kolejna klatka... Ale biorąc pod uwagę, ze szczurki zaczęły chorować, wydatki wzrosły o 300 % i końca nie widać... Hurtownie zwierząt i ich przeklęty chów wsobny :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”