Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Żurek i Alfredzik

Post autor: Lilith88 »

Ja nie wiem o co chodzi ale jako dziecko uwielbiałam węgiel i mama jak mi pierwszy raz dawała ze strachem że ją opluję czy coś tak się zdziwiła jak memlałam go z uśmiechem i chciałam więcej.. No szok..

Fajnie że jakieś info w końcu :ok:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Ja tam też lubię węgiel :szczerbaty: Żurek też lubi :lol:

Muszę się podzielić moimi przemyśleniami. Dot wizyt u wetów. Jak ja ich nie lubię....Nie chodzi mi o sama wizytę u weta (chociaż strasznie mnie jednak mimo wszystko stresują) ale o poczekalnię. Ja wiem, że jestem aspołeczna (tak jak moje świnie) ale ja naprawdę nie lubię, jak mnie ktoś pyta co mam w pudełku i że chce to zobaczyć. A już najgorsze ze wszystkiego jest, jak ten ktoś chce pogłaskać....Nieeeeee!! Może jestem nie przystosowania do życia w społeczeństwie, ale ja na prawdę nie chcę, żeby ktoś, kto przychodzi z psem rozmawiał ze mną o chorobach świnek, bo zawsze jest reakcja: to świnki też mają takie problemy?? W ogóle to w poczekalni jestem w stanie powiedzieć tylko dzień dobry i niech się nikt do mnie nie odzywa.... Jak idę do lekarza to w poczekalni też nie cierpię, jak ktoś mi swoje choroby opowiada.... U ginekologa jakoś na szczęście udało mi się, że nigdy nikt ze mną nie rozmawia.... Padłabym...
No i właśnie jedziemy dziś i już mam stresa....Nie chcę być nieuprzejma a zazwyczaj po prostu coś odburknę i wychodzi, że jestem nieuprzejma...Nie chcę też moich świń nikomu pokazywać....bo zaraz obce łapy się będą dobierać do mich futerek... :evil: Może jednak nikogo nie będzie w poczekalni :fingerscrossed:
Ostatnio zmieniony 08 lip 2015, 13:14 przez Asita, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Lilith88 pisze:Ja nie wiem o co chodzi ale jako dziecko uwielbiałam węgiel i mama jak mi pierwszy raz dawała ze strachem że ją opluję czy coś tak się zdziwiła jak memlałam go z uśmiechem i chciałam więcej.. No szok..

Fajnie że jakieś info w końcu :ok:
To jak już się przyznajemy do takich rzeczy, to też się otworzę przed Wami - lubię smectę :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Hm, nie piłam nigdy smecty...Ja lubię jeszcze polopirynę....taka kwaśna i drobinki można rozgryźć :102:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Fajnie, że w końcu masz jakieś konkretne informacje :-) Mam nadzieję, że teraz będzie już lepiej :fingerscrossed:

Co do węgla to chyba nigdy nie używałam, ale smecta to jest tragedia... Kiedyś jeszcze jej nie przelknelam, a już zwróciłam :(
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ja smecte piłam i nie znoszę bleee..

A polopiryna ta musująca tak? Też paskudna :? Mimo, że ja lubię kwaśne ale jeszcze kiedyś był upsarin C to dopiero było ohydne :ups: Jak sobie przypomnę to jednak polopiryna jest mniammm :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Nie Lilith, nie musująca, taka stara, wtedy jeszcze nie było musujących :lol: Chyba była w takim blistrze granatowym :szczerbaty:

A macie też tak jak ja w poczekalni u weta? :? Powiedzcie, że tak....
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

To ja chyba takiej nie jadłam :think:

Ale że jak mam mieć?
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

No wcześniej pisałam, że nie lubię innych ludzi w poczekalni...jak chcą obłapiać moje miśki....
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Tsaaa... Też tak mam. I nawet nie chodzi o to, że jestem zazdrosna (chociaż oczywiście jestem :D ), ale o to, ze zwierzaki się stresują. I naprawdę uważam że wystarczy im stresu związanego z wizytą. Nie potrzeba mi jeszcze, zeby je jeszcze obce łapska stresowały...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”